Στην παλιά καλή επιχειρηματολογία της κινδυνολογίας καταφεύγουν στελέχη της Νέας Δημοκρατίας σε μια προσπάθεια απορρόφησης των πιέσεων που προκύπτουν μετά τις εξαγγελίες Τσίπρα στη ΔΕΘ.
Έντονος ήταν ο διαξιφισμός ανάμεσα στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ του Δημήτρη Γελάλη σήμερα, σε τηλεοπτική πρωινή εκπομπή.
«Δεν έχω καμία αμφιβολία πως άμα βγει ο ΣΥΡΙΖΑ θα αδειάσουν οι τράπεζες και εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα να το πω», δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιαδης, μιλώντας στον Σκάι.
«Οι τράπεζες είχαν αδειάσει με την πολιτική που ακολουθήθηκε μέχρι τώρα», απάντησε, επίσης μιλώντας στον Σκάι, ο Δημήτρης Γελαλής.
«Τα 11 δισ. του ΤΧΣ δεν είναι κλειδωμένα σε κάποιο ταμείο για να τα πάρουμε ότι ώρα θέλουμε. Ειναι χρήματα για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών για τα κόκκινα δάνεια αν χρειαστούν», πρόσθεσε ο κ. Γεωργιάδης.
«Έχουν υποχρέωση να μας τα δώσουν γιατί είναι δάνεια», συμπλήρωσε ο κ. Γελαλής και σημείωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μιλά για κρατικοποίηση των τραπεζών αλλά για κοινωνικοποίηση.
Φθάσαμε στο σημείο, πρόσθεσε, οι συστημικές τράπεζες να μην δίνουν ούτε ένα δάνειο στον κόσμο.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ τον Ιούνιο: Ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ η ύλη!
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 16/04
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ