Εκατοντάδες διαδηλωτές βγήκαν στους δρόμους του Μπιλμπάο στην Ισπανία για να διαμαρτυρηθούν για τη διενέργεια συνδιάσκεψης του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στην πόλη τους. Στη συνάντηση του ΔΝΤ παρούσα ήταν και η Κριστίν Λαγκάρντ.
Η διαδήλωση έλαβε χώρα σήμερα Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014. Μάλιστα στη συνάντηση του ΔΝΤ η Κριστίν Λαγκάρντ είπε ότι η Ισπανία "έστριψε στη γωνία" υπονοόντας, μάλλον, ότι πάει καλά η οικονομική της πορεία, δεν παρέλειψε όμως να σημειώσει ότι οι Ισπανοί πρέπει να προσέχουν (!)
Περίπου 2.000 άτομα συγκεντρώθηκαν στο κέντρο της πόλης, κρατούσαν πανό που έλεγαν "Τρόικα πήγαινε σπίτι σου". Φώναξαν συνθήματα κατά της λιτότητας και της ανεργίας που μαστίζει την πόλη τους.
Παρακάτω παραθέτουμε φωτογραφίες από τις σημερινές διαμαρτυρίες και τα μικρής έκτασης επεισόδια που δημιουργήθηκαν.
Δείτε φωτογραφίες και βίντεο
ΠΗΓΗ: eitb.com/ demotix.com
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ τον Ιούνιο: Ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ η ύλη!
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 2/04
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ