Thumbnail
Πανελλαδικές 2014

Οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ (Ομάδα Α) διαγωνίστηκαν στη Νεοελληνική Γλώσσα και τα Μαθηματικά Ι και από την Παρασκευή 13/6 έως και την Πέμπτη 19/6 θα διαγωνιστούν στα μαθήματα ειδικότητας ανάλογα στον τομέα που ανήκουν οι υποψήφιοι.

 

Στην alfavita.gr παρουσιάζουμε τα θέματα των μαθημάτων ειδικότητας και θα αναρτηθούν και οι προτεινόμενες απαντήσεις.

 
Μείνετε alfavita.gr
 
Δείτε στην κατηγορία "Πανελλήνιες" όλα τα θέματα των Πανελλαδικών εξετάσεων σε ΓΕΛ και ΕΠΑΛ

 

Φροντιστήριο ΟΡΟΣΗΜΟ

Εκτιμήσεις θεμάτων

ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΕΠΑ.Λ. ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ

Τα θέματα κρίνονται παρόμοιας δυσκολίας με τα περσινά

 

 

 

 

 

 

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

ΑΣΕΠ: Η πιο Εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών για μόρια σε 2 ημέρες (δίνεις από το σπίτι σου με 95 ευρώ)

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 18/11

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ - ΓΑΛΛΙΚΩΝ - ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

μπριζόλα
Το απλό μυστικό με μαγειρική σόδα για τρυφερή μπριζόλα
H μαγειρική σόδα εκτός από τις πολλαπλές χρήσεις της στην καθαριότητα μπορεί να χρησιμεύσει και για να κάνει πιο τρυφερό το κρέας μιας μπριζόλας
Το απλό μυστικό με μαγειρική σόδα για τρυφερή μπριζόλα
diatrofi_2312019_814.jpeg
Ελληνική διατροφή: Οι κρυφές ιδιότητες που εντυπωσιάζουν τους διατροφολόγους

Η ελληνική διατροφή έχει μακρά παράδοση που χρονολογείται χιλιάδες χρόνια πίσω και θεωρείται από τις πιο υγιεινές στον κόσμο. Δεν...

Ελληνική διατροφή: Οι κρυφές ιδιότητες που εντυπωσιάζουν τους διατροφολόγους
κορο
«Παντοτινά χημικά» και στο αντικολλητικό χαρτί ψησίματος - Οι κίνδυνοι και η παγίδα με το Airfryer
Η νέα επισήμανση από πλευράς ειδικών αφορά το αντικολλητικό χαρτί ψησίματος που χρησιμοποιούμε για να ψήσουμε κάθε λογής φαγητό στο φούρνο ενώ...
«Παντοτινά χημικά» και στο αντικολλητικό χαρτί ψησίματος - Οι κίνδυνοι και η παγίδα με το Airfryer