Τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου "Βενιζέλειο" διέταξε το Υπουργείο Υγείας, ύστερα από καταγγελίες ασθενών και επισκεπτών ότι σωροί ασθενών παραμένουν εκτός των προβλεπόμενων χώρων παραμονής τους, με αποτέλεσμα να τίθενται σε κοινή θέα.
Σύμφωνα με την καταγγελία, υπήρχε το πρωί ένας νεκρός, ο οποίος βρισκόταν σε αναμονή σε κοινή θέα, προκειμένου να μεταφερθεί στο τμήμα του νεκροτομείου, καθώς ο χώρος που λειτουργεί προσωρινά, μπορεί να φιλοξενήσει μόνο ένα πτώμα.
Να σημειωθεί ότι οι χώροι του νοσοκομείου βρίσκονται υπό ανακαίνιση, καθώς το ίδρυμα έχει πάρει 20 εκατ. ευρώ από ΕΣΠΑ, προκειμένου να δημιουργήσει 83 νέες κλίνες και νέο νεκροτομείο.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ τον Ιούνιο: Ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ η ύλη!
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 16/04
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ