Σχεδιασμένες και καθόλου παρορμητικές οι προκλήσεις των χρυσαυγιτών, με υπόδειγμα τις δημόσιες επιθέσεις του Ρώσου Βλαντίμιρ Ζιρινόφσκ
Το είδαμε και το ξαναείδαμε από το Σάββατο στις τηλεοπτικές ειδήσεις. Ηταν πρώτα ο Κασιδιάρης στο προαύλιο των δικαστηρίων και ακολούθησε η Ζαρούλια έξω από το σπίτι της. Και οι δύο βουλευτές της Χρυσής Αυγής αντέδρασαν με τον ίδιο τρόπο.
Στράφηκαν προς τους δημοσιογράφους και τους έφτυσαν επιδεικτικά. Σοκαρισμένοι από την ανορθόδοξη συμπεριφορά, αλλά και ευγνώμονες για την ανέλπιστη προκλητική εικόνα, οι τηλεσκηνοθέτες φρόντισαν να επαναλαμβάνονται κάθε λίγο και λιγάκι τα στιγμιότυπα. Κάποιοι συνόδευσαν τις εικόνες με το σχόλιο ότι οι ηγέτες της ναζιστικής ομάδας έχασαν την ψυχραιμία τους και απέδειξαν ότι πρόκειται για μια ομάδα αλητών.


Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 29/04
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ