Thumbnail
Αυτή την ώρα

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν αυτή την ώρα οι συμβασιούχοι των ΟΤΑ στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και ζητούν να συναντηθούν με την υπουργό, Όλγα Γεροβασίλη. Την κινητοποίηση διοργανώνει το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής με βασικό αίτημα την μονιμοποίηση των συμβασιούχων.

Νωρίτερα, οι συμβασιούχοι των δήμων πραγματοποίησαν συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος, μπροστά στο υπουργείο Εσωτερικών.

Παράλληλα, στο υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης επικράτησε πριν λίγη ώρα ένταση και κάποιοι συμβασιούχοι έσπασαν την πόρτα της περίφραξης.

Η λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας έκλεισε από το ύψος της οδού Σταδίου έως την Ηρώδου Αττικού, λόγω της συγκέντρωσης των συμβασιούχων.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 5/03

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Πλακιάς για το κορίτσι μπροστά στον «Αίαντα» της ΕΛΑΣ
Τέμπη: Η «πληρωμένη» απάντηση Πλακιά στα fake news για το κορίτσι μπροστά στον «Αίαντα» της ΕΛΑΣ
«Έχει τα πάντα σε κοινωνικό και οικονομικό επίπεδο. Αλλά το βασικό έχει και αυτά που δεν έχεις εσύ» 
Τέμπη: Η «πληρωμένη» απάντηση Πλακιά στα fake news για το κορίτσι μπροστά στον «Αίαντα» της ΕΛΑΣ
Μαρία Καρυστιανού
Μαρία Καρυστιανού: «Το παιδί μου δολοφονήθηκε, ο αγώνας για την δικαιοσύνη είναι το κύριο»
«Ο πόνος υπάρχει και θα υπάρχει μέχρι τη τελευταία στιγμή που θα κλείσω τα μάτια μου, δεν με ενοχλεί καθόλου»
Μαρία Καρυστιανού: «Το παιδί μου δολοφονήθηκε, ο αγώνας για την δικαιοσύνη είναι το κύριο»