Thumbnail
Ενόψει ΔΕΘ

Δύο συλλαλητήρια κατά της συμφωνίας με την ΠΓΔΜ για το ονοματολογικό έχουν προγραμματιστεί στη Θεσσαλονίκη ενόψει της παρουσίας του Αλέξη Τσίπρα το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου στα εγκαίνια της ΔΕΘ. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των διοργανωτών ένα συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί στις 7 το απόγευμα μπροστά από Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, από τις επιτροπές αγώνα για την Μακεδονία. Την ίδία ημέρα και ώρα ο Φορέας Ανένδοτου Αγώνα για τη Μακεδονία και τη Δημοκρατία καλεί σε συγκέντρωση μπροστά στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Οργανώνει δε ακόμη ένα συλλαλητήριο την επομένη. 

«Η άφιξη στη Θεσσαλονίκη του πρωθυπουργού και του κυβερνητικού κλιμακίου, για τα εγκαίνια της ΔΕΘ, προκαλεί τη λαϊκή αντίδραση και ήδη έχουν εξαγγελθεί λαϊκές εκδηλώσεις και συλλαλητήρια στη Θεσσαλονίκη, την 8η και 9η Σεπτεμβρίου 2018.

Αντίπαλος τού λαού, είναι το καθεστώς που, παρά τη λαϊκή αντίδραση, υπογράφει την παράδοση του ονόματος “Μακεδονία” και την εκχώρηση της Ιστορικής και Πολιτιστικής κληρονομιάς της Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς και στόχος τού λαού είναι η ακύρωση, από το λαό, τής απαράδεκτης «Συνθήκης των Πρεσπών» αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Φορέας. 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 29/04

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

panepistimio-makedonias
Σάλος στο ΠΑΜΑΚ: Αντιδράσεις για τη μεταφορά του Τμήματος Μουσικής σε κτίριο της Μητρόπολης – Καταγγελίες για αδιαφάνεια και υποβάθμιση
Αντιδράσεις για τη μεταφορά του Τμήματος Μουσικής του ΠΑΜΑΚ – Καταγγελίες για αδιαφάνεια και υποβάθμιση
Σάλος στο ΠΑΜΑΚ: Αντιδράσεις για τη μεταφορά του Τμήματος Μουσικής σε κτίριο της Μητρόπολης – Καταγγελίες για αδιαφάνεια και υποβάθμιση
Οι κίνδυνοι για νέο πυρηνικό ατύχημα
26 Απριλίου 1986 - 26 Απριλίου 2025: «Οι κίνδυνοι για νέο πυρηνικό ατύχημα στην Ευρώπη και την Τουρκία»
«Τριάντα εννιά χρόνια μετά το τραγικό πυρηνικό ατύχημα του Τσέρνομπιλ Ουκρανίας»
26 Απριλίου 1986 - 26 Απριλίου 2025: «Οι κίνδυνοι για νέο πυρηνικό ατύχημα στην Ευρώπη και την Τουρκία»
Αγγελική Νικολούλη
Απειλητικό μήνυμα σε ζωντανή μετάδοση για την Αγγελική Νικολούλη – Σοκαρισμένοι συντελεστές και κοινό
«Νικολούλη θα χαθείς πριν την ώρα σου»: Το μήνυμα που πάγωσε το πλατό στο «Φως στο Τούνελ»
Απειλητικό μήνυμα σε ζωντανή μετάδοση για την Αγγελική Νικολούλη – Σοκαρισμένοι συντελεστές και κοινό