Ωστόσο, υπάρχουν και κάποια άλλα τρόφιμα, ικανά να εξουδετερώσουν τις πιο δυσάρεστες οσμές στο σώμα και να λειτουργήσουν σαν... αποσμητικά. Η λύση για μια ακόμη φορά, κρύβεται στην κουζίνα. Ένα από αυτά είναι, μεταξύ άλλων, και το γάλα.
Σύμφωνα με μελέτη που πραγματοποιήθηκε το 2010 στο Πανεπιστήμιο του Οχάιο, βρέθηκε ότι καταναλώνοντας μαζί με το γεύμα κάποιο ποτό -το οποίο περιέχει υψηλές ποσότητες νερού και λιπαρά (όπως το γάλα)- μπορείτε να μειώσετε τη μυρωδιά του σκόρδου στην ανάσα. Τα καλύτερα αποτελέσματα, τα κατέγραψε το πλήρες γάλα (αντί το τύπου light) καθώς τα πολλά λιπαρά, φάνηκε ότι ήταν περισσότερο αποτελεσματικά στην εξουδετέρωση των οσμών.
Αν λοιπόν φάτε κάτι που έχει αρκετό σκόρδο και νιώθετε την αναπνοή σας βαριά, πριν σκεφτείτε να φάτε κάποια τσίχλα, δοκιμάστε να πιείτε λίγο γάλα και θα δείτε άμεσα διαφορά.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ τον Ιούνιο: Ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ η ύλη!
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 24/03
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ