Δυνατό μπουρίνι σαρώνει τις περισσότερες περιοχές της Φθιώτιδας μετά τις πρώτες μεσημβρινές ώρες.
Η έντονη βροχόπτωση συνοδευόμενη σε ορισμένες περιπτώσεις από καταιγίδες, καθιστούν επικίνδυνες τις οδικές μετακινήσεις.
Η κυκλοφορία στο Διεθνή προς το παρόν διεξάγεται χωρίς μεγάλα προβλήματα αλλά με χαμηλές ταχύτητες εξαιτίας της νεροποντής. Στα διόδια μάλιστα δίνονται σχετικές οδηγίες όπως και από τις ενημερωτικές πινακίδες για να συμμορφώνονται οι οδηγοί με τα ανώτατα όρια ταχύτητας.
Τον περισσότερο κόσμο το ξαφνικό μπουρίνι τον βρήκε στις παραλίες, καθώς μέχρι το μεσημέρι ήταν πολύ καλές οι συνθήκες για μπάνιο.
Παρόλα αυτά η Πυροσβεστική δεν δέχτηκε κλήσεις είτε για άντληση υδάτων είτε για απεγκλωβισμό οχημάτων. Σε μία μόνο περίπτωση υπήρξε μία πτώση δέντρου σε παράδρομο παράλληλα της ΠΕΟ στο ύψος του Τσαμαντάνη πριν τον Καραβόμυλο, χωρίς να δημιουργηθούν κάποια προβλήματα.
Πηγή: lamiareport.gr
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ τον Ιούνιο: Ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ η ύλη!
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 2/04
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ