biasmos-12xronis-sepolia
Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες μαρτυρίας μίας 43χρονης γυναίκας με αναπηρία, η οποία έπεσε θύμα κατ' εξακολούθηση βιασμού από συγγενή της

Ακόμα μία περίπτωση βιασμού έγινε γνωστή, με τις λεπτομέρειες της υπόθεσης να σοκάρουν.

Την καταγγελία έκανε μια 43χρονη με αναπηρία, η οποία ανέφερε ότι έπεσε θύμα βιασμού κατ’ εξακολούθηση από τον ξάδερφό της, ο οποίος απειλούσε πως θα την σκοτώσει αν αποκάλυπτε το μαρτύριό της.

«Ο πρώτος μου ξάδερφος με βίαζε. Μεγάλωσα μόνη μου και έχω περάσει παιδικά χρόνια δύσκολα. Από την οικογένειά μου κανείς δεν με έχει στηρίξει μικρή, οι μόνοι που με μεγάλωσαν ήταν ο πατέρας και η γιαγιά μου. Πέθανε ο πατέρας μου και αυτός ξεκίνησε να με καλεί σπίτι του και, ενώ ήμασταν σαν συγγενείς στην αρχή, μετά ξεκίνησε το μαρτύριό μου» λέει αρχικά η 43χρονη, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Ο εφιάλτης

Όπως εξομολογείται η γυναίκα, ο εφιάλτης άρχισε όταν χώρισε από τον σύζυγό της. «Όταν έμεινα μόνη μου, άρχισε να μου λέει ότι έχω μόνο αυτούς συγγενείς και κανέναν άλλον. Με απειλούσε ότι θα με σκοτώσει αν θα μίλαγα. Μού ζήταγε να κάνω πράγματα που δεν ήθελα και άμα του έλεγα όχι μπορεί να με χτύπαγε» συγκλονίζει.

«Φοβόμουν να πάω στην Αστυνομία. Όταν καμία φορά του έλεγα ότι δεν ήθελα να πάω, με απειλούσε ότι θα έρθει στο σπίτι μου και θα με σκοτώσει. Μου κράταγε τα χρήματα από την πρόνοια» ανέφερε η γυναίκα.

Η αστυνομία δεν έκανε κάτι

«Κλεινόμουν στον εαυτό μου. Προκειμένου να αποφεύγω ανάλογες καταστάσεις του έλεγα ψέματα ότι ήμουν άρρωστη» λέει η 43χρονη. «Έχω κάνει καταγγελία, έχω πάει στην αστυνομία και οι Αρχές δεν έκαναν τίποτα» καταγγέλλει.

Κάποια στιγμή αποφάσισε να μιλήσει για το μαρτύριό της στον πρώην σύντροφό της και στις φίλες της. «Με πήγαν στην αστυνομία για να κάνω την καταγγελία και μετά με πήγαν στον ιατροδικαστή. Το παραδέχθηκε ότι έγινε αυτό αλλά είπε ότι έγινε με τη θέλησή μου.»

«Ζητάω δικαιοσύνη, ούτε αυτόφωρο δεν πήγε» τονίζει η γυναίκα και καλεί όλες τις γυναίκες που κακοποιούνται να μιλήσουν για όσα βιώνουν.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Δημοτικά Σχολεία: Αλλάζει το ωράριο αποχώρησης των μαθητών

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 24/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

xeiropedes
Κιλκίς: Προφυλακιστέοι οι δύο ανήλικοι για τη συμμετοχή τους στην απόπειρα ληστείας σε κτηνοτροφική μονάδα
Ο 54χρονος ιδιοκτήτης πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα προς το μέρος τους, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του
Κιλκίς: Προφυλακιστέοι οι δύο ανήλικοι για τη συμμετοχή τους στην απόπειρα ληστείας σε κτηνοτροφική μονάδα
Πορεία για την Παλαιστίνη
Πανεπιστημίο Οξφόρδης: Συλλήψεις φοιτητών σε καθιστική διαμαρτυρία υπέρ της Παλαιστίνης
Το πανεπιστήμιο δεν έχει σχολιάσει προς το παρόν τα σημερινά γεγονότα, αν και κατά το παρελθόν έχει πει ότι σέβεται το δικαίωμα της ελευθερίας της...
Πανεπιστημίο Οξφόρδης: Συλλήψεις φοιτητών σε καθιστική διαμαρτυρία υπέρ της Παλαιστίνης
bullying
Αγρίνιο: Άγριος ξυλοδαρμός 15χρονου - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Δύο άτομα φέρεται να επιτέθηκαν σε 15χρονο, για άγνωστους ακόμη λόγους, τον έδειραν με γροθιές και κλωτσιές τραυματίζοντας τον ελαφρά στο μάτι
Αγρίνιο: Άγριος ξυλοδαρμός 15χρονου - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο