Απαγόρευση κυκλοφορίας 21:00-5:00 σε όλη τη χώρα ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, εν μέσω χιλιάδων κρουσμάτων κορονοϊού, εκατοντάδων διασωληνωμένων και δεκάδων νεκρών.
Αρχικά οι πληροφορίες ανέφεραν ότι η επιβολή αυστηρότερων περιοριστικών μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού που «λυγίζει» τις αντοχές του συστήματος υγείας στη Θεσσαλονίκη. θα επιβαλλόταν μόνο στη συγκεκριμένη περιοχή. Τελικά τα νέα μέτρα ισχύουν για ολόκληρη τη χώρα.
Παρόλο που νωρίτερα υπήρξαν πληροφορίες για αναστολή λειτουργίας και στα σχολεία πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, κάτι τέτοιο δεν ανακοινώθηκε.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Πρέβεζα: Ισραηλινή τουρίστρια έκανε άσεμνη χειρονομία σε κοπέλα που τραγουδά για την Παλαιστίνη (Βίντεο)
Νέο μάθημα στο Λύκειο από το νέο έτος - Ποιο είναι
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 20/6
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ