Εκαιδευτικοί: Στηρίζουμε τον αγώνα των εργαζομένων του Νοσοκομείου Ναυπλίου
Aris Oikonomou/SOOC
Αλληλεγγύη και στήριξη της ΕΛΜΕ Αργολίδας, στο κάλεσμα του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

Την αλληλεγγύη της στο κάλεσμα του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ εκφράζει η ΕΛΜΕ Αργολίδας και δηλώνει τη στήριξή της στον αγώνα των εργαζομένων του Νοσοκομείου Ναυπλίου που διεκδικούν το αυτονόητο δικαίωμα στη μόνιμη και σταθερή δουλειά.  

Αναλυτικά

Στο κάλεσμα του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ η ΕΛΜΕ Αργολίδας εκφράζει την αλληλεγγύη της και δηλώνει τη στήριξή της στον αγώνα των εργαζομένων του Νοσοκομείου Ναυπλίου που διεκδικούν το αυτονόητο δικαίωμα στη μόνιμη και σταθερή δουλειά.  

Το ζήτημα των συμβασιούχων εργαζομένων όπως και το ζήτημα της συνεχώς διευρυνόμενης εφαρμογής ποικίλων μορφών ελαστικών εργασιακών σχέσεων αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της εφαρμογής μιας πολιτικής πλήρους ανατροπής των σταθερών εργασιακών σχέσεων και αφαίρεσης εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων των εργαζομένων.  

Το ήδη υποβαθμισμένο Νοσοκομείο Ναυπλίου θα υποστεί λειτουργικό πλήγμα αν απολυθούν οι συμβασιούχοι εργαζόμενοι του οι οποίοι υπηρέτησαν τον υγειονομικό χώρο αναπληρώνοντας  ένα σημαντικό μέρος των ελλείψεων σε προσωπικό. 

Η δουλειά είναι δικαίωμα, υπέρτερο δικαίωμα, πάγια και διαρκής ανάγκη που δεν μπορεί κανείς να την αντιμετωπίζει ως ευκαιρία. 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 24/02

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

w07-140344arxaiaagora.jpg
Αρχαίοι Έλληνες: Από τι πέθαιναν κυρίως και ποιο ήταν το προσδόκιμο ζωής
Ούτε από εγκεφαλικά ούτε από εμφράγματα - Στην αρχαία Ελλάδα και στη Ρώμη οι θάνατοι οφείλονταν κυρίως σε άλλες αιτίες
Αρχαίοι Έλληνες: Από τι πέθαιναν κυρίως και ποιο ήταν το προσδόκιμο ζωής
Teacher
Αλήθεια, τι παραπάνω θα μπορούσε να κάνει ο διευθυντής που καρατομήθηκε από το υπουργείο Παιδείας;
το Υπουργείο Παιδείας έριξε μεγάλο μέρος της ευθύνης για το περιστατικό σε σχολείο της Μαγνησίας (τραυματισμός μαθήτριας από συμμαθητή της) σχεδόν εξ...
Αλήθεια, τι παραπάνω θα μπορούσε να κάνει ο διευθυντής που καρατομήθηκε από το υπουργείο Παιδείας;
Ανδρέας Συγγρός
Μια από τις μεγαλύτερες απάτες της ελληνικής ιστορίας: «Άμα μυρισθώ επικερδή επιχείρησιν δεν αντέχω»!
Οδήγησε στην καταστροφή χιλιάδες Έλληνες, και σε αυτοκτονίες - Είναι η πρώτη μεγάλη χρηματοπιστωτική απάτη της Ελληνικής ιστορίας
Μια από τις μεγαλύτερες απάτες της ελληνικής ιστορίας: «Άμα μυρισθώ επικερδή επιχείρησιν δεν αντέχω»!