Thumbnail
Διαφορετικά θα σημαίνει ότι ο κ. Μητσοτάκης συμφωνεί με τον Ψαριανό πως οι καθηγητές είναι «αλήτες, καθάρματα και μαφιόζοι»

Την άμεση διαγραφή του Γρ.Ψαριανού από τη ΝΔ για τις αήθεις δηλώσεις του εναντίον των εκπαιδευτικών με αφορμή το χάος με την Τράπεζα Θεμάτων ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ανακοίνωσή του, τονίζει ότι αν αυτό δε συμβεί, θα σημαίνε ότι ο κ. Μητσοτάκης συμφωνεί με τον Ψαριανό πως οι καθηγητές είναι «αλήτες, καθάρματα και μαφιόζοι». Για το ζήτημα αυτό εξάλλου, η ΟΛΜΕ δήλωσε σήμερα ότι προσφεύγει στη δικαιοσύνη εναντίον του υβριστή.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Έχουν περάσει ώρες από το υβριστικό παραλήρημα Ψαριανού κατά των καθηγητών και η ΝΔ κάνει σαν να μην έχει συμβεί τίποτα. 

Καλούμε τον κ. Μητσοτάκη να καταδικάσει εδώ και τώρα τις δηλώσεις Ψαριανού, να τον πετάξει από τις λίστες της και να διαγραφεί από τη ΝΔ. 

Διαφορετικά θα σημαίνει ότι ο κ. Μητσοτάκης συμφωνεί με τον Ψαριανό πως οι καθηγητές είναι «αλήτες, καθάρματα και μαφιόζοι».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

«Κανόνι» σε μεγάλη ασφαλιστική στην Ελλάδα - Χιλιάδες οδηγοί χωρίς κάλυψη από 1η Ιουλίου!

Πολύ σημαντική ανακοίνωση της Πειραιώς για όλους τους χρήστες- Τι πρέπει να κάνετε

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ftiakste-laxanokipo-sto-mpalkoni-sas-03.jpg
Καταγγελία εκπαιδευτικών: Λαχανόκηποι πολυτελείας στα σχολεία της... ένδειας
Έντονες αντιδράσεις για το πρόγραμμα δημιουργίας σχολικών λαχανόκηπων εν μέσω οικονομικής ασφυξίας στα σχολεία
Καταγγελία εκπαιδευτικών: Λαχανόκηποι πολυτελείας στα σχολεία της... ένδειας