μαθητές σχολείο
Συνέχεια των κινητοποιήσεων ανακοινώνει η ΕΛΜΕ Χανίων

Με ανακοίνωσή της η ΕΛΜΕ Χανίων ενημερώνει σχετικά με την συνέχεια των κινητοποιήσεων ενάντια στην κατάργηση υφιστάμενης σχολικής μονάδας και μετατροπής της σε Πειραματικό Λύκειο.

Καλούν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη ΔΔΕ Χανίων την Δευτέρα 22/1/2024 στις 9:30. Έτσι, κηρύσσουν 3ωρη διευκολυντική στάση εργασίας μίας, δύο ή τριών ωρών για την Δευτέρα 22/1/2024   8:00 με 11:00.

Η ανακοίνωση

«Σε συνέχεια των κινητοποιήσεων ενάντια στην κατάργηση υφιστάμενης σχολικής μονάδας και μετατροπής της σε Πειραματικό Λύκειο, καλούμε ως ΕΛΜΕ Χανίων σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας τους συναδέλφους, μαζί με τους Συλλόγους Γονέων και την Ένωση Γονέων, στη ΔΔΕ Χανίων την Δευτέρα 22/1/2024 στις 9:30. Να απαιτήσουμε μια ξεκάθαρη τοποθέτηση από τον Προϊστάμενο.

Για τον λόγο αυτό προκηρύσσουμε 3ωρη διευκολυντική στάση εργασίας μίας, δύο ή τριών ωρών για την Δευτέρα 22/1/2024 8:00 με 11:00.»

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ τον Ιούνιο: Ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ η ύλη!

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 2/04

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

simvoulioepikrateias.jpg
Απόφαση ΣτΕ – «Καμπανάκι» στο ΤΕΕ: Υποχρεωτική η εγγραφή αποφοίτων με επαγγελματική ισοδυναμία από το ΑΤΕΕΝ
Τι σημαίνει η απόφαση του ΣτΕ για τους απόφοιτους εξωτερικού
Απόφαση ΣτΕ – «Καμπανάκι» στο ΤΕΕ: Υποχρεωτική η εγγραφή αποφοίτων με επαγγελματική ισοδυναμία από το ΑΤΕΕΝ