17χρονη Κρήτη
Τα ερωτηματικά για τις φίλες της και το bullying

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με τον θάνατο της 17χρονης Νικολέτας που φέρεται να αυτοκτόνησε στην Κρήτη, όταν έπεσε από γέφυρα του ΒΟΑΚ.

«Το έλεγε μόνη της ‘εγώ θα αυτοκτονήσω’, κι εγώ της έλεγα τι βλακείες είναι αυτά που λες» είπε η φίλη της στο MEGA. Η δε αδερφή της αποκάλυψε πως όταν η ίδια πήγε στο σχολείο ένα παιδί από το μπαλκόνι της είπε «καλά που αυτοκτόνησε».

Στο πρώτο βίντεο από κάμερες ασφαλείας της περιοχής φαίνεται η Νικολέτα να περπατάει στο δρόμο σε μια διαδρομή 7χλμ από το σχολείο έως το σπίτι. Το καινούριο βίντεο είναι ένα πιο κοντινό πλάνο και εμφανίζει το κορίτσι στην αρχή της πορείας της.

Σύμφωνα με τον πατέρα ανήλικης μαθήτριας από την παρέα της Νικολέτας, όπως ανέφερε το MEGA, λίγες μέρες πριν βρεθεί νεκρή είχε ενημερώσει φίλες της πως επρόκειτο θα αυτοκτονήσει.

Επιπλέον δημοσιεύτηκε ένα άλλο βίντεο από σχολική εκδρομή που δείχνει την 17χρονη απομονωμένη.

«Εκείνη δεν ήθελε να μας κάνει παρέα. Την πειράζαμε που φορούσε φορέματα καμιά φορά», αναφέρθηκε στο Mega που επικαλέστηκε μαρτυρία συμμαθητών της. «Σε όλη την Πράγα πήγαινε μόνη της και πέρυσι στη Θεσσαλονίκη έκανε το ίδιο», είπε η φίλη της.

Ωστόσο η αδερφή της δίνει άλλη διάσταση. «Αυτό που λένε τα παιδιά είναι ψέματα. Όλα γίνονται για το bullying. Η Νικολέτα δεν μιλούσε με αυτά τα άτομα. Ήθελε να διαγραφεί από την κοινή συνομιλία», είπε και πρόσθεσε: «Στην Πράγα δεν ήθελε να πάει μαζί τους, γιατί πίνανε και καπνίζανε. Και δεν ήθελε να πάει με τους άνδρες, γιατί καταλαβαίνει κανείς. Ο καθηγητής δεν κοίταγε καθόλου».

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ τον Ιούνιο: Ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ η ύλη!

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 2/04

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Πάσχα
«Kαλάθι του Πάσχα»: Πρεμιέρα στις 9 Απριλίου - Τι ισχύει για το «καλάθι των Νονών»
Θα περιλαμβάνει αρνί,  κατσίκι,  τσουρέκι, πασχαλινά σοκολατένια αυγά και σοκολατοειδή προϊόντα
«Kαλάθι του Πάσχα»: Πρεμιέρα στις 9 Απριλίου - Τι ισχύει για το «καλάθι των Νονών»
Ευρώπη
Προσλήψεις στην Ευρωπαική Ένωση: Μέχρι πότε οι αιτήσεις για 200 θέσεις με μισθό πάνω από 7.200 ευρώ
Οι υποψήφιες και οι υποψήφιοι πρέπει να κάνουν αίτηση ηλεκτρονικά και να υποβάλουν τις αιτήσεις τους έως τις 10 Απριλίου 2025 στις 12:00 το μεσημέρι,...
Προσλήψεις στην Ευρωπαική Ένωση: Μέχρι πότε οι αιτήσεις για 200 θέσεις με μισθό πάνω από 7.200 ευρώ