ΕΛΜΕ Πάρου- Αντιπάρου: Απεργία και συγκέντρωση

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πάρου – Αντιπάρου δηλώνει την στήριξη του στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργανώνει η ΕΛΜΕ Πάρου την Τετάρτη 19/03/2014 , και ώρα 11:00 πμ , στην πλατεία «Μαντώ Μαυρογένους» ενάντια στις επικείμενες απολύσεις συναδέλφων , και καλεί όλα τα μέλη του που θα απεργήσουν εκείνη την ημέρα να δώσουν δυναμικό παρόν στη συγκέντρωση μαζί με τους υπόλοιπους συναδέλφους .
   Θα θέλαμε μόνο να υπενθυμίσουμε σε όλους ότι σε λίγες μέρες (22/03/2014) συνάδελφοι μας θα απολυθούν οριστικά και να τονίσουμε προς όλες τις κατευθύνσεις ότι κάθε μήνα αυξάνονται οι απαιτήσεις για νέες απολύσεις  και ότι όταν η φωτιά περάσει από τον γείτονα μας στο δικό μας σπίτι τότε καίγονται και τα «χαμηλά» δωμάτια αλλά και τα «υψηλά» δωμάτια.

Για το ΔΣ του Συλλόγου

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΑΡΟΥ – ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ
«ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΟΣ»
Παροικιά – 84400, Πάρος