Thumbnail
Διαθεσιμότητα

Η ώρα της τελικής σύγκρουσης πλησιάζει!

Συντονίζουμε και κλιμακώνουμε τους αγώνες μας ενάντια στις διαθεσιμότητες-απολύσεις

 

Σύμφωνα με τις πρόσφατες αποφάσεις της συντονιστικής επιτροπής και την εκτίμηση ότι η ώρα της τελικής σύγκρουσης πλησιάζει, σήμερα 11 Δεκέμβρη το μεσημέρι, αρκετοί συνάδελφοι εκπαιδευτικοί σε διαθεσιμότητα συμμετείχαν στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε από την ΑΔΕΔΥ και στην οποία έλαβαν μέρος ομοσπονδίες και συντονιστικές επιτροπές διαθέσιμων-απολυμένων από διάφορους κλάδους του δημοσίου.

Η αντιπροσωπία μας μετέφερε σε αυτή τη σύσκεψη την απόφαση της συντονιστικής επιτροπής με την οποία καλείται η ΑΔΕΔΥ να αναλάβει δράσεις, σε Πανελλήνιο επίπεδο, συντονίζοντας τον αγώνα ενάντια στις διαθεσιμότητες-απολύσεις, χρησιμοποιώντας διάφορες μορφές όπως: συγκεντρώσεις, πορείες και απεργιακούς αγώνες με κλιμάκωση και διάρκεια. Τονίσαμε επίσης ότι οι αγώνες των εργαζομένων, των διαθέσιμων, των απολυμένων, των ανέργων και ολόκληρου του λαού αυτή την κρίσιμη περίοδο, πρέπει να βάλουν τη  σφραγίδα τους στις πολιτικές εξελίξεις. Στο ίδιο πνεύμα κινήθηκαν και οι τοποθετήσεις των συναδέλφων από άλλους κλάδους.

Περιμένοντας τις αποφάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ τις αμέσως επόμενες ημέρες, καλούμε όλους τους συναδέλφους σε αγωνιστική ετοιμότητα.

Στο περιθώριο της σύσκεψης καθορίστηκε -την ερχόμενη Δευτέρα 15/11 στις 3 μ.μ στο ΕΚΠΑ- κοινή σύσκεψη των εκπαιδευτικών σε διαθεσιμότητα και των διοικητικών υπαλλήλων των Πανεπιστημίων σε διαθεσιμότητα, για τον συντονισμό των επιμέρους δράσεών μας, το κρίσιμο αυτό διάστημα. 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ τον Ιούνιο: Ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ η ύλη!

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 31/03

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

fysiki agwgi sxoleia
Σχολεία: Στις 7:15 πμ θα χτυπάει το κουδούνι με υποχρεωτική γυμναστική την 1η ώρα
Μία ώρα νωρίτερα και με το μάθημα της φυσικής αγωγής θα ξεκινούν τα σχολεία όλης της χώρας σύμφωνα με πληροφορίες του alfavita.gr
Σχολεία: Στις 7:15 πμ θα χτυπάει το κουδούνι με υποχρεωτική γυμναστική την 1η ώρα
sxoleio
Εκπαιδευτικοί: Ποια μέρα θα πιστωθεί στους λογαριασμούς μονίμων και αναπληρωτών η επόμενη μισθοδοσία
Εκπαιδευτικοί: Η μισθοδοσία σε μόνιμους και αναπληρωτές μέσα στον Απρίλιο
Εκπαιδευτικοί: Ποια μέρα θα πιστωθεί στους λογαριασμούς μονίμων και αναπληρωτών η επόμενη μισθοδοσία