ΕΚΜΕΔΟ

Πληροφορίες: 6979110584

ΕΝΩΣΗ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ Μ.Ε. ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

ΠΡΟΣ  ΜΜΕ

Με πρωτοβουλία  καθηγητών που υπηρετούν στα ΕΠΑΛ των Περιφερειών Εκπαίδευσης Κεντρικής και Ανατολικής Μακεδονίας και ανήκουν στις ειδικότητες    (18.02) ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, (18.03) ΛΟΓΙΣΤΩΝ , (18.35) ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ (18.40) ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗΣ (ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ), ιδρύεται Ένωση  με τον διακριτικό τίτλο :

ΕΝΩΣΗ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

(Ε.Κ.Μ.Ε.Δ.Ο.)

Για την ίδρυση της ένωσης μας ακολουθήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες.

Ύστερα από Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στο ΕΠΑΛ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ στις 24/9/2015  και τις αρχαιρεσίες που ακολούθησαν, η ένωση μας ανέδειξε ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ (Δ.Σ)  ΚΑΙ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ  (Ε.Ε), όπως παρουσιάζονται :

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

1. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΦΑΝΟΥΡΙΟ 1802

2. ΑΚΡΙΒΟΠΟΥΛΟ ΑΝΔΡΕΑ 1840

3. ΑΙΒΑΛΙΩΤΗ ΘΕΟΔΩΡΟ 1802

4. ΠΕΤΡΙΔΟΥ ΧΑΡΑ 1835

5. ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ ΜΙΧΑΛΗ 1802

6. ΜΩΥΣΙΑΔΗ ΙΟΡΔΑΝΗ 1840

7. ΚΩΝΣΤΑ ΣΟΦΙΑ 1803

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ

1. ΚΑΠΛΑΝΙΔΟΥ ΧΡΥΣΑ (1803)

ΓΙΑ ΤΗ ΕΕ

1. ΣΤΑΜΙΔΟΥ  ΜΑΡΙΑ   1835

2. ΤΖΗΚΑ       ΙΩΑΝΝΑ   1803

Σκοπός της Ένωσης είναι η προαγωγή και προάσπιση των συμφερόντων του κλάδου, αλλά και η ανάληψη πρωτοβουλιών που στόχο θα έχουν την ολοένα και μεγαλύτερη εξέλιξη και αναβάθμιση του τομέα Διοίκησης και Οικονομίας. Πρόθεση μας είναι  η συνεχής συνεργασία και επικοινωνία με όλους τους συναδέλφους των ειδικοτήτων τόσο της Επαγγελματικής όσο και της Γενικής εκπαίδευσης, τους Υπηρεσιακούς παράγοντες, τα Στελέχη Διοίκησης της εκπαίδευσης και όλους τους Επίσημους Συνδικαλιστικούς φορείς του κλάδου της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Ειδικότερα για την επίτευξη των παραπάνω σκοπών,  στόχος της Ένωσής μας είναι:

1. Η επικοινωνία και Συνεργασία με φορείς, Οργανώσεις, Συνδικάτα, Επιμελητήρια, κλπ.

2. Διεξαγωγή  Συνεδρίων, Σεμιναρίων και συμμετοχή στην εκπόνηση εκπαιδευτικών και επιστημονικών προγραμμάτων.

3. Συνεχής παρακολούθηση της πορείας του τομέα Διοίκησης και Οικονομίας  και  κατάθεση προτάσεων όταν χρειάζεται, για την περεταίρω ανάπτυξη και αναβάθμιση του.

Καλούμε όλες και όλους τους Συναδέλφους που ανήκουν στις ειδικότητες Διοίκησης & Οικονομίας μόνιμους ή αναπληρωτές, σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδος και αν υπηρετούν, να συνταχθούν και να συνδράμουν στην προσπάθειά  αυτή.

ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ  ΔΕΝ  ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ  ΚΑΝΕΙΣ!!

ΤΟ ΔΣ

Της

Ε.Κ.Μ.Ε.Δ.Ο

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση