Αφίσα απεργίας
Επαναπροκήρυξη της απεργίας-αποχής ενάντια στην αξιολόγηση ζητά ο ΣΕΠΕ Κερατσινίου-Περάματος - Η απόφαση του Εφετείου δεν απαγορεύει κάτι τέτοιο, σύμφωνα με τους εκπαιδευτικούς

Επαναπροκήρυξη της απεργίας-αποχής από την αξιολόγηση ζητά ο ΣΕΠΕ Κερατσινίου-Περάματος «Νίκος Πλουμπίδης», λίγο μετά την απόφαση του Εφετείου να κηρύξει παράνομη τη συγκεκριμένη ενέργεια των Ομοσπονδιών.

Μάλιστα, όπως υπογραμμίζει το σωματείο των εκπαιδευτικών, η απόφαση του Εφετείου δεν απαγορεύει την επαναπροκήρυξη της απεργίας-αποχής.

Ήδη ο Σύλλογος έχει εκδώσει σχετική απόφαση τις προηγούμενες ημέρες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΕΠΕ Κερατσινίου-Περάματος:

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Το Εφετείο Αθηνών έβγαλε την απεργία - αποχή  ΔΟΕ - ΟΛΜΕ παράνομη, αποδεχόμενο το σκεπτικό της απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών (μη λήψη απόφασης από γενική συνέλευση, μη προσφυγή στον ΟΜΕΔ, έλλειψη προσωπικού ελάχιστης εγγυημένης υπηρεσίας!!!). Η απεργία δεν κρίθηκε καταχρηστική όπως της ΑΔΕΔΥ. Κυβέρνηση και ΥΠΑΙΘ επιχειρούν με συνεχόμενες αγωγές και δικαστικές προσφυγές να χτυπήσουν τον δίκαιο αγώνα μας.

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΠΕΡΓΙΑΣ -ΑΠΟΧΗΣ.

Το ΔΣ του Συλλόγου έχει ήδη ομόφωνα αποφασίσει ότι πρέπει:

Εδώ και τώρα ΔΟΕ - ΟΛΜΕ πρέπει να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να προχωρήσουν άμεσα σε νέα κήρυξη απεργίας - αποχής λαμβάνοντας όλα τα μέτρα για την επιτυχία της.

Οποιαδήποτε άλλη επιλογή αυτή τη στιγμή θα είναι αναντίστοιχη με την απαίτηση των 100.000 απεργών που στις 11/10 έστειλαν υπερήφανο μήνυμα  κλιμάκωση του αγώνα.

Ο αγώνας πρέπει να κρατηθεί ζωντανός με όλα τα μέσα!! Συνεχίζουμε το μακρύ αλλά δίκαιο αγώνα μας ενάντια στην υποβάθμιση της εκπαίδευσης! Ούτε βήμα πίσω.

Η Απεργία αποχή πρέπει να συνεχιστεί ο αγώνας πρέπει να κλιμακωθεί!!

Εδώ και τώρα κοινή συνεδρίαση των ΔΟΕ - ΟΛΜΕ για το συντονισμό του αγώνα! Όπλο μας η ενότητα του κλάδου!!

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 14/10 ΣΤΙΣ 18.00 ΣΤΟ 3ο ΔΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 03/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ