ασεπ
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει στις 16 Σεπτεμβρίου 2024

Το ΑΣΕΠ γνωστοποιεί ότι εκδόθηκε η προκήρυξη 5Κ/2024(Φ.Ε.Κ. 36/20.08.2024/τ. Α.Σ.Ε.Π.) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εκατόν τριάντα οκτώ (138) θέσεων μόνιμου προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης,

Οι θέσεις αυτές αφορούν το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά, την Εθνική Επιτροπή Επικοινωνιών και Ταχυδρομείων (Ε.Ε.Τ.Τ.), το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιώς, την Επιθεώρηση Εργασίας (πρώην ΣΕΠΕ, Ανεξάρτητη Αρχή), την Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (Ε.Ε.Ε.Π.), τον Συμβολαιογραφικό Σύλλογο Εφετείων Αθηνών-Πειραιώς-Αιγαίου και Δωδεκανήσου, το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, το Υπουργείο Ανάπτυξης, το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, το Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης και το Επιμελητήριο Λέσβου, σύμφωνα με το άρθρο 28 του ν. 4765/2021.

Το Φ.Ε.Κ. της προκήρυξης έχει καταχωριστεί στην ιστοσελίδα του Α.Σ.Ε.Π. (www.asep.gr) και διατίθεται δωρεάν από το Εθνικό Τυπογραφείο (Καποδιστρίου 34, Αθήνα).

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.asep.gr), ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη (Παράρτημα Β΄).

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία αρχίζει στις 2 Σεπτεμβρίου ημέρα Δευτέρα και ώρα 08:00 και λήγει στις 16 Σεπτεμβρίου 2024, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00.

Τα απαραίτητα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά με τα οποία, αποδεικνύονται τα προσόντα, κριτήρια ή ιδιότητες που επικαλούνται οι υποψήφιοι με την αίτηση συμμετοχής τους, θα υποβληθούν ηλεκτρονικά, πριν την έκδοση των προσωρινών αποτελεσμάτων, μετά από σχετική Ανακοίνωση του ΑΣΕΠ (ΚΕΦΑΛΑΙΟ Δ΄ της προκήρυξης).

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

ΑΣΕΠ: Η πιο ΕΥΚΟΛΗ Πιστοποίηση Αγγλικών σε 2 ημέρες - Την παίρνετε από το σπίτι σας ONLINE

VOUCHER Green SKILLS 400 ευρώ σε 50.000 ανέργους - ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΕΔΩ

Πώς γίνεσαι Εκπαιδευτής Ενηλίκων με υψηλές αμοιβές; Όλοι μπορούν!

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός: ΑΛΛΑΞΕ Η ΥΛΗ - Αποκτήστε την εδώ μαζί με ασκήσεις και λύσεις

ΝΕΟ! Εύκολη Πιστοποίηση Ιταλικών με εξ αποστάσεως πρόγραμμα ΑΜΕΣΑ (μόρια 2ης ξένης γλώσσας)

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

panelladikes
Πανελλαδικές 2024: Κατά 11,5% αυξήθηκε η εισαγωγή σπουδαστών στις ΑΕΝ
Αύξηση κατά 11,5% στην εισαγωγή σπουδαστών στις ΑΕΝ από τις Πανελλαδικές σε σχέση με πέρσι - Τι λέει το υπουργείο Ναυτιλίας
Πανελλαδικές 2024: Κατά 11,5% αυξήθηκε η εισαγωγή σπουδαστών στις ΑΕΝ
katsaros
Νεοδιόριστοι ΕΕΠ-ΕΒΠ ειδικών κατηγοριών: Ενημερωτική εγκύκλιος για τις αιτήσεις απόσπασης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων από αύριο Παρασκευή 23 έως και τη Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024
Νεοδιόριστοι ΕΕΠ-ΕΒΠ ειδικών κατηγοριών: Ενημερωτική εγκύκλιος για τις αιτήσεις απόσπασης