Thumbnail
Ο Αλ. Τσίπρας ζήτησε μεγαλύτερη συλλογικότητα και αλληλεγγύη στις τάξεις της κοινοβουλευτικής ομάδας και εξέφρασε τη διαφωνία του με όσα ακραία έχουν γραφτεί κατά του βουλευτή

Σε εξέλιξη βρίσκεται η κεκλεισμένων των θυρών συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, στο επίκεντρο της οποίας έχει τεθεί η κόντρα που έχει ξεσπάσει εξαιτίας διαφοροποιήσεων του βουλευτή Πέτρου Τατσόπουλου. 

Από την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος προσπάθησε να ρίξει τους τόνους, προκύπτει πως δεν τίθεται θέμα διαγραφής του κ. Τατσόπουλου -εξάλλου κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται από το καταστατικό του ΣΥΡΙΖΑ. 

Πάντως, ο κ. Τσίπρας ζήτησε μεγαλύτερη συλλογικότητα και αλληλεγγύη στις τάξεις της κοινοβουλευτικής ομάδας και εξέφρασε τη διαφωνία του με όσα ακραία έχουν γραφτεί κατά του Πέτρου Τατσόπουλου.
 
Στην ομιλία του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι δεν είναι ούτε γελωτοποιός, ούτε βιζιτού -χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησε ο πρόεδρος του ΔΣ της «Αυγής» και στέλεχος του κόμματος Βασίλης Μουλόπουλος.
 
Και συνέχισε: «Έγινα ξαφνικά ο ξιπασμένος της θεωρίας της Χρυσής Αυγής. Δεν αξίζει η Αριστερά τέτοια μικροψυχία. Δεν χρειάζεται να σπιλώνουν τον οποιονδήποτε. Έχουμε πόλεμο με τους αντιπάλους».
 
ΤΟ ΒΗΜΑ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 27/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα