Thumbnail
Το kefaloniapress δημοσιεύει, ότι οι Ληξιουριώτες κάνουν συγκέντρωση στο ΜΑΝΤΖΑΒΙΝΑΤΕΙΟ 

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε στο νοσοκομείο στο Ληξούρι, όπου μετά τον έλεγχο των μηχανικών για τις ζημιές που άφησαν πίσω τους τα ρίχτερ, διαπιστώθηκε ότι το νοσοκομείο παρουσιάζει πρόβλημα στατικότητας.Ωστόσο, πληροφορίες θέλουν πολλούς να αντέδρασαν, όταν έμαθαν ότι οι ασθενείς θα μεταφερθούν στο νοσοκομείο στο Αργοστόλι.

Μάλιστα, όπως διαβάζουμε στο inkefalonia, ο Δημοτικός σύμβουλος Διονύσης Αραβαντινός ζήτησε από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Νίκο Ανουσάκη να γίνει σύσκεψη στο Ληξούρι, έτσι ώστε να μεταφερθούν στη νέα πτέρυγα στο Ληξούρι. 

Το kefaloniapress δημοσιεύει, ότι οι Ληξιουριώτες κάνουν συγκέντρωση στο ΜΑΝΤΖΑΒΙΝΑΤΕΙΟ επειδή θεωρούν ότι κάτι κρύβεται απο την απόφαση για εκκένωση. Θεωρούν ότι η κυβέρνηση προσπαθει να κλείσει το νοσοκομείο και βρήκε πρόσχημα τον σεισμό. Στην συγκέντρωση συμμετέχει και η βουλευτής.

Τελικά, σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIT, από τους 9 ασθενείς που νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο στο Ληξούρι, μόνο ο ένας δέχθηκε να μεταφερθεί στο Αργοστόλι και οι υπόλοιποι 8, πήγαν... στα σπίτια τους.

Πηγή: newsit.gr 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 19/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα