Thumbnail
Συνεχής Ενημέρωση

Οι Ουκρανοί στρατιώτες που βρίσκονται στην περιοχή της Κριμαίας έλαβαν από την Κυβέρνηση της Ουκρανίας, επίσημη εξουσιοδότηση να χρησιμοποιήσουν τα όπλα τους απέναντι σε στρατιώτες της Κριμαίας ή Ρώσους στρατιώτες ή σε κατοίκους που έχουν φτιάξει πολιτοφυλακές.

Η εξουσιοδότηση δόθηκε, ύστερα από τον Ουκρανό αξιωματικό που έπεσε νεκρός σε στρατιωτική βάση στη Συμφερούπολη όπως μετέδωσαν διάφορα πρακτωρεία ειδήσεων. Τα πυρά που δέχτηκε ο Ουκρανός αξιωματικός, ήταν από ένοπλους ένστολους, οι οποίοι όμως δεν είχαν κανέναν διακριτικό, ενώ είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους.

Άλλα δυτικά ΜΜΕ κάνουν λόγο, για έναν Ουκρανό αξιωματικό, πιθανότατα λοχαγό, που φέρεται να έχει ραυματιστεί και να κρατείται από τους ενόπλους, ενώ οι υπόλοιποι Ουκρανοί στρατιωτικοί έχουν οχυρωθεί στο δεύτερο όροφο της βάσης τους.

Ο ακροδεξιός πρόεδρος της Ουκρανίας έκανε λόγο πως "Οι Ρωσικές αρχές ξεκίνησαν σήμερα ένα βρώμικο παιχνίδι για να προσαρτήσουν την Κριμαία. Με την προσάρτηση εδαφών άλλων κρατών από τη ναζιστική Γερμανία ξεκίνησε ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος. Σήμερα ο Πούτιν ακολουθεί το παράδειγμα των φασιστών του 20ού αιώνα", δείχνωντας ακόμα πιο φανερά τις βλέψεις του και για περισσότερο αίμα...

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 19/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα