Thumbnail
Ο ΠΑΣ Λαμία έθεσε εκτός προπονήσεων-αγώνων τον Τζον Καμαρά, αναφέρει το BBC

Σύμφωνα με το BBC, η Λαμία ζήτησε από τον ποδοσφαιριστή της Τζον Καμαρά να παραμείνει εκτός προπονήσεων για τρεις εβδομάδες καθώς υπάρχει φόβος ότι έχει μολυνθεί από τον ιό του Έμπολα. Να σημειώσουμε εδώ ότι ο εν λόγω παίκτης, είχε μόλις επιστρέψει στην Ελλάδα μετά τον αγώνα που έδωσε με την εθνική ομάδα της χώρας του τη Σιέρα Λεόνε.

«Η ομάδα μου είπε ότι δεν πρέπει να βρίσκομαι με τους συμπαίκτες μου για 15-21 ημέρες καθώς βρέθηκα στην Αφρική για παιχνίδι και εξαιτίας του ιού Έμπολα», ανέφερε ο ίδιος στο BBC. «Μου ξεκαθάρισαν ότι πρέπει να μείνω έγκλειστος στο σπίτι ή να ταξιδέψω στο εξωτερικό για να δω την οικογένειά μου, αλλά να μην πάω για προπόνηση», υποστηρίζει ο Καμαρά.

Η Σιέρα Λεόνε κλήθηκε να δώσει το παιχνίδι της ως γηπεδούχος στη Γιαουντέ του Καμερούν, καθώς έχει απαγορευτεί να δίνει παιχνίδια στη χώρα της εξαιτίας της επιδημίας του Έμπολα. «Η κίνηση της Λαμίας που παίζει στη Football League, θεωρείται ανεξήγητη, καθώς δεν έχουν υπάρξει μέχρι στιγμής αναφορές για κρούσματα Έμπολα στο Καμερούν και ο Καμαρά την τελευταία φορά που βρέθηκε στη χώρα του ήταν πριν από έναν χρόνο», τονίζεται στο ρεπορτάζ.

http://www.efsyn.gr/wp-content/uploads/2014/10/Jonh-Kamara.jpg

«Την τελευταία φορά που βρέθηκα εκεί ήταν για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου απέναντι στην Τυνησία και το Κάπε Βέρντε. Όσο ήμασταν στο Καμερούν έλεγχαν κάθε πρωί και κάθε απόγευμα τη θερμοκρασία μας. Είπα στην ομάδα ότι είμαι έτοιμος να υποβληθώ σε οποιαδήποτε ιατρική εξέταση επιθυμούν. Ξέρω ότι δεν έχω προσβληθεί από τον Έμπολα. Δεν καταλαβαίνω αυτή την απόφαση, αλλά πρέπει να τη σεβαστώ», ανέφερε ο Καμαρά.

Ο 26χρονος πρόσθεσε ότι θα πρέπει να σκεφτεί το μέλλον του στην ομάδα: «Δεν μπορώ να πω τίποτα προς το παρόν, γιατί έχω πολλά στο μυαλό μου, αλλά θα πρέπει να μιλήσω με τον ατζέντη μου και την οικογένειά μου και να αποφασίσω τι θα κάνω».

Οι αρμόδιοι της ομάδας υποστήριξαν στην Εφημερίδα των Συντακτών ότι η άδεια που δόθηκε στον παίκτη (για τον οποίο δεν γνώριζαν αν έχει επιστρέψει ή όχι) για λόγους… ξεκούρασης.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 19/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

παδα
ΤΑΥΦΕ-ΠΑΔΑ: Με σημαντικές παρουσίες και παρεμβάσεις η υπογραφή του Μνημονίου Συνεργασίας
«Σηματοδοτώντας την έναρξη σύμπραξης ανάμεσα σε έναν ιστορικό ασφαλιστικό οργανισμό και ένα Πανεπιστήμιο που διαγράφει συνεχή ανοδική πορεία στον...
ΤΑΥΦΕ-ΠΑΔΑ: Με σημαντικές παρουσίες και παρεμβάσεις η υπογραφή του Μνημονίου Συνεργασίας
Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων
Υπουργείο Παιδείας: Οι διορισμοί ολοκληρώνονται τον Αύγουστο – Σειρά θα πάρουν οι αναπληρωτές
Τα θέματα που συζητήθηκαν στη συνάντηση με την ΟΛΜΕ
Υπουργείο Παιδείας: Οι διορισμοί ολοκληρώνονται τον Αύγουστο – Σειρά θα πάρουν οι αναπληρωτές
Διακρότημα - Πανεπιστήμιο Νεάπολις
Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος και τα Φροντιστήρια Διακρότημα Ανακοινώνουν Στρατηγική Συνεργασία
Η ανακοίνωση για τη συνεργασία από τον Θεόδωρο Καλαϊτζίδη, Πρόεδρο του Ομίλου Φ.Μ.Ε ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ και Διευθυντή Σπουδών ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ Πειραιά
Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος και τα Φροντιστήρια Διακρότημα Ανακοινώνουν Στρατηγική Συνεργασία