Thumbnail
Τι αλλάζει

Με τον τίτλο "Επίραμμα κόντρα στους άθεους",ο Βηματοδότης κάνει γνωστές τις κινήσεις του Πάνου Καμμένου για την αλλαγή στις στολές των σωμάτων ασφαλείας. Οι στόλες αυτές θα φέρουν ως επίραμμα εάν το επιθμούν οι άνδρες των σωμάτων ασφαλείας την εικόνα του αγίου - προστάτη του όπλου.

Διαβάστε παρακάτω το δημοσίευμα

"Κλιμακώνει, όπως φαίνεται, την αντίδρασή του προς τη φορολογία της εγχώριας ζυθοποιίας ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Π. Καμμένος. Εξέδωσε, μαθαίνω, διαταγή και καλεί όλους τους στρατιωτικούς (από τους κληρωτούς έως τους αξιωματικούς) να φέρουν, όσοι το επιθυμούν, επίραμμα στους ώμους τους με τη μορφή τού... αγίου προστάτη του όπλου τους. Με δυο λόγια, στη στρατιωτική στολή πλέον θα υπάρχει ραμμένη για το Πολεμικό Ναυτικό η εικόνα του Αγίου Νικολάου, για το Πυροβολικό η εικόνα της Αγίας Βαρβάρας, για τον Στρατό Ξηράς η εικόνα του Αγίου Γεωργίου, για την Πολεμική Αεροπορία η εικόνα των Αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ κ.τ.λ. Μου λένε ότι τη διαταγή αυτή όσοι θελήσουν μπορεί να την τηρήσουν αλλά είναι και μια ένδειξη ότι «πάει κόντρα» στους άθεους στρατιωτικούς. Αυτός είναι και ο λόγος που η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ άρχισε τις αντιδράσεις."

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 19/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ipourgeio_paideias.jpg
Εντοπίστηκαν λάθη στους πίνακες κατανομής των 3.278 θέσεων στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση - Μετά τις διορθώσεις πάνε για ΦΕΚ
Με την ολοκλήρωση των διορθώσεων θα υπογραφούν από τον υπουργό και την υφυπουργό Παιδείας και θα σταλούν στο Εθνικό Τυπογραφείο προς δημοσίευση.
Εντοπίστηκαν λάθη στους πίνακες κατανομής των 3.278 θέσεων στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση - Μετά τις διορθώσεις πάνε για ΦΕΚ