Thumbnail
Βίντεο

Ο ενθουσιασμός από την έβδομη ταινία του πιο γνωστού space opera franchise, Star Wars: The Force Awakens, δεν έχει καλά - καλά κοπάσει, αλλά η επόμενη ταινία, υπ' αριθμόν οχτώ, έχει ήδη μπει στο στάδιο της παραγωγής, όπως ανακοινώθηκε, σήμερα, 15 Φεβρουαρίου, με ένα σύντομο video που δόθηκε στη δημοσιότητα. Ανακοινώθηκαν, επίσης, τρεις νέες προσθήκες στο καστ, με το όνομα του Benicio Del Toro να ξεχωρίζει.

Στο εν λόγω video - ανακοίνωση, αν και [SPOILER ALERT για όσους δεν έχουν δει το The Force Awakens] φαίνεται αρχικά να βλέπουμε μία σκηνή η οποία είναι πολύ φρέσκια στη μνήμη μας, με τη Rey να βρίσκει επιτέλους τον Luke στον πλανήτη Ahch-To, στην πραγματικότητα είναι πολύ πιθανό να πρόκειται για μία πρώτη γεύση από το Επεισόδιο VIII.

Αυτό γιατί, όπως έχουν ήδη επισημάνει οι πιο παρατηρητικοί, η γωνία από την οποία "πιάνει" η κάμερα τον Luke σε αυτό το σύντομο video, είναι διαφορετική από εκείνη μέσω της οποίας είδαμε το πρόσωπό του στο φινάλε του The Force Awakens, ενώ αμέσως μετά βλέπουμε τον σκηνοθέτη Rian Johnson, ο οποίος θα είναι στο τιμόνι της όγδοης ταινίας Star Wars.

Επομένως, δεν είναι υπερβολικό να υποθέσουμε ότι η σκηνή έχει ήδη ξαναγυριστεί, ώστε να αποτελέσει την "εισαγωγή" του επόμενου επεισοδίου. 

Η ανακοίνωση για την είσοδο του Episode VIII σε στάδιο παραγωγής:

Νέα ονόματα ηθοποιών

Εξάλλου, στο επίσημο site του Star Wars, εκτός από την ανακοίνωση για τα γυρίσματα της νέας ταινίας, ανακοινώθηκαν και τρία νέα ονόματα ηθοποιών, οι οποίοι θα εμφανιστούν στο Επεισόδιο VIII, με εκείνο του Benicio Del Toro να ξεχωρίζει. Οι άλλοι δύο συνάδελφοί του που θα συμμετέχουν για πρώτη φορά σε ταινία Star Wars είναι οι Laura Dern και Kelly Marie Tran. Οι ρόλοι τους δεν ανακοινώθηκαν.

Benicio Del Toro
Benicio Del Toro

Laura Dern
Laura Dern

Kelly Marie Tran

Kelly Marie Tran

Εν τω μεταξύ, από το cast του The Force Awakens έχει επιβεβαιωθεί ότι θα επιστρέψουν στο Επεισόδιο VIII οι: Mark Hamill, Carrie Fisher, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong'o, Domhnall Gleeson, Anthony Daniels, Gwendoline Christie και Andy Serkis.

Η νέα ταινία Star Wars είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στις 15 Δεκεμβρίου 2017, οπότε ετοιμαστείτε για άλλα δύο χρόνια "Star War Μανίας". 

pathfinder.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Βάσεις Εισαγωγής: Πτώση σε Πολυτεχνεία και Νομικές αλλά οι Ιατρικές διεκδικούν να πάνε ψηλότερα

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 01/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα