Thumbnail

Ηλεία: Υποδέχθηκαν τη φλόγα της ειρήνης με κουμπουριές - Αποκάλεσαν τον Γλύξμπουργκ «μεγαλειότατο» (βίντεο)
Σάλο έχουν προκαλέσει στην Ηλεία δύο πρωτοφανή περιστατικά που συνέβησαν στην περιοχή με αφορμή την αφή και το πέρασμα της Ολυμπιακής Φλόγας.

ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΝΟΔΑΡΟΥ

Το πρώτο περιστατικό συνέβη στον χώρο της Αρχαίας Ολυμπίας στην διάρκεια της τελετής της Αφής , με πρωταγωνιστή τον δήμαρχο της πόλης Ευθύμιο Κοτζιά ο οποίος στο πλαίσιο της προσφώνησης των επισήμων, μεταξύ των οποίων και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, χαιρέτησε στην ομιλία του τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο Γλύξμπουργκ αποκαλώντας τον «μεγαλειότατο» !!! ενώ του έκανε και χαρακτηριστικό νεύμα . 

Με την προσφώνηση «μεγαλειότατε» είχε υποδεχθεί τον Γλύξμπουργκ ο δήμαρχος της Αρχαίας Ολυμπίας και μια μέρα νωρίτερα στην επίσημη δεξίωση το βράδυ της Τετάρτης στο ξενοδοχείο Olympic Village στην Ολυμπία.

 Εκεί ο Ευθύμιος Κοτζιάς, ανάμεσα στις προσφωνήσεις προέδρων της ΔΟΕ, της ΔΟΑ της ΕΟΕ, του υπουργού και άλλων, ακούστηκε να λέει ξανά το “μεγαλειότατος” για τον Κωνσταντίνο! 

Επίσης σάλο και ποικίλα σχόλια προκάλεσε στον Πύργο Ηλείας η υποδοχή της Ολυμπιακής Φλόγας με τσολιάδες και κουμπουριές έξω από το δημαρχείο της πόλης παρουσία επισήμων και πλήθος κόσμου. Οι τοπικοί φορείς και οι πολίτες κατήγγειλαν την δημοτική αρχή Πύργου για πρωτοφανές «καρακιτσαριό» σημειώνοντας ότι το παγκόσμιο σύμβολο της ειρήνης και της εκεχειρίας είναι αδιανόητο να το υποδέχεσαι με πυροβολισμούς και κουμπούρια…

 

Πηγή: apokalypseis.com/

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 19/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

σχολειο
ΕΝΕΕΓΥΛ Κηφισιάς: Αγώνας δρόμου για να λειτουργήσει τον Σεπτέμβριο
«Εμείς θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε στενά για να χτυπήσει το κουδούνι στο ΕΝΕΕΓΥΛ Κηφισιάς στις 11 Σεπτεμβρίου 2024 και ΟΛΑ τα παιδιά του Β.Τομέα...
ΕΝΕΕΓΥΛ Κηφισιάς: Αγώνας δρόμου για να λειτουργήσει τον Σεπτέμβριο