Thumbnail

 

Χθες είχαμε αναφερθεί στο εφετείο των Ηνωμένων Πολιτειών, το οποίο πρότεινε να επανεξεταστεί το θέμα της κυκλοφορίας του Samsung Galaxy Tab 10.1 στην Αμερική.
 
Σύμφωνα με απόφαση του περασμένου Ιουνίου, το tablet της Samsung θεωρήθηκε ότι παραβιάζει πατέντες της Apple και διατάχθηκε προσωρινή απαγόρευση της κυκλοφορίας του στις Ηνωμένες Πολιτείες, την οποία, όμως, σήμερα δικαστήριο των Ηνωμένων Πολιτειών άλλαξε.
 
Η Samsung δήλωσε: «Είμαστε ικανοποιημένοι με τη σημερινή απόφαση του δικαστηρίου, η οποία δικαιώνει τη θέση μας ότι δεν υπήρξε παραβίαση του διπλώματος ευρεσιτεχνίας του σχεδιασμού της Apple και ότι η εντολή δεν ήταν απαραίτητη».
 
Δεν αποκλείεται δε η Apple να κληθεί να πληρώσει στη Samsung το ποσό των 2,6 εκατομμυρίων δολαρίων ως αποζημίωση για την οικονομική ζημιά που προκλήθηκε από την τρίμηνη απαγόρευση της κυκλοφορίας του Galaxy Tab 10.1.
 
Κι ήρθε η ώρα να περάσει στην αντεπίθεση και να κάνει αυτό που προειδοποιούσε εδώ και μέρες. Την Τρίτη κατέθεσε μήνυση εναντίον της Apple, ισχυριζόμενη ότι το iPhone 5 παραβιάζει τις πατέντες της.
 
«Δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να λάβουμε τα αναγκαία μέτρα για την προστασία των καινοτομιών μας και των δικαιωμάτων σχετικά με την πνευματική ιδιοκτησία», τόνισε σε δήλωσή της η Samsung.
 
Να θυμίσουμε παλαιότερες δηλώσεις της εταιρείας όπου γνωστοποιούσε τις προθέσεις της. “Η Samsung αναμένεται να καταθέσει στο προσεχές μέλλον συμπληρωματικά στοιχεία σχετικά με τις παραβάσεις και θα προστεθεί το iPhone 5 στις συσκευές που κατηγορούνται».
 
Βάσει των τις πληροφοριών που έχουμε στη διάθεσή μας, η Samsung θεωρεί ότι το iPhone 5 θα παραβιάζει τις πατέντες που έχει κατοχυρώσει η Samsung με τον ίδιο τρόπο, όπως δηλαδή και οι άλλες εκδόσεις του iPhone."
 
Πηγή: e-go.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα