Thumbnail
Δελτίο έκτακτης επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία 

Δελτίο έκτακτης επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία καθώς μέχρι την Τρίτη προβλέπονται έντονες βροχές και καταιγίδες. Σήμερα θα επηρεαστεί η Πελοπόννησος και οι νοτιότερες περιοχές της δυτικής και κεντρικής Στερεάς Ελλάδας.

Σύμφωνα με το Εθνικό Αστεροσκοπείο, ο κυκλώνας τροπικού τύπου αναμένεται να περάσει νότια της Κρήτης σήμερα κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Ο κυκλώνας, πέραν των θυελλωδών ανέμων (αναμένονται άνεμοι ισχυρότεροι των 100 km/h) θα συνοδεύεται και από ισχυρές βροχοπτώσεις που αναμένεται να επηρεάσουν περιοχές της Κρήτης και με μικρότερη ένταση περιοχές της νότιας Πελοποννήσου.

Σύμφωνα με τα νεώτερα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου, ο κυκλώνας αυτός θα κινηθεί γρήγορα προς τα ανατολικά, και σύμφωνα με τα στοιχεία αναμένεται να περάσει νότια της Κρήτης κατά τη διάρκεια της Δευτέρας.

Ο κυκλώνας, πέραν των θυελλωδών ανέμων (αναμένονται άνεμοι ισχυρότεροι των 100 km/h) θα συνοδεύεται και από ισχυρές βροχοπτώσεις που αναμένεται να επηρεάσουν περιοχές της Κρήτης και με μικρότερη ένταση περιοχές της νότιας Πελοποννήσου. Ο ακριβής εντοπισμός των περιοχών που θα επηρεαστούν από τα ισχυρά φαινόμενα θα εξαρτηθεί από την ακριβή κίνηση του κυκλώνα μέσα στις επόμενες 24ώρες, οπότε θα υπάρξει νεώτερη ανακοίνωση με νέα στοιχεία από το Εθνικό Αστεροσκοπείο.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πώς λέγεται ο κουλ στα ελληνικά;

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 26/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ινεδιβιμ
ΙΝΕΔΙΒΙΜ: Εγκρίνεται δαπάνη για τους ωρομίσθιους εκπαιδευτές ΣΑΕΚ
«Εκφράζουμε την ικανοποίησή μας γιατί θα πληρωθούν έγκαιρα, μέσα ή πριν τις θερινές τους διακοπές οι άνθρωποι που είχαν ολοκληρώσει τη δουλειά τους...
ΙΝΕΔΙΒΙΜ: Εγκρίνεται δαπάνη για τους ωρομίσθιους εκπαιδευτές ΣΑΕΚ