Thumbnail
Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα συνέβη την Δευτέρα 10 Ιουλίου στις 19.30 στην οδό Παπαφλέσσα 58 απέναντι από την αφετηρία των τρόλεϊ.  

Αυτοκίνητο ΙΧ, το οποίο είχε κατεύθυνση από την οδό Αγίας Ειρήνης προς  Χριστιανουπόλεως, στην προσπάθειά του να στρίψει αριστερά για να εισέλθει σε χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας, συγκρούστηκε με μηχανάκι που ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς την ΕΥΔΑΠ.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να χάσει τη ζωή του ο οδηγός της μοτοσικλέτας, νεαρός άνδρας 23 ετών, ο οποίος εργαζόταν ως ντελίβερι σε κατάστημα cafe επί της Λ.Βεΐκου.

Σε 15 λεπτά από τη στιγμή της σύγκρουσης έφτασε το ασθενοφόρο και παρέλαβε τον άτυχο νεαρό για τον μεταφέρει στο νοσοκομείο. Οι διασώστες όμως αμέσως διαπίστωσαν ότι δεν είχε σφυγμό και ξεκίνησαν την προσπάθεια να τον επαναφέρουν στη ζωή αλλά δυστυχώς ο νέος κατέληξε.

Πηγή: palmos.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 21/04

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ντακος
Η καλύτερη σαλάτα του κόσμου είναι ελληνική - Κι όμως δεν είναι η χωριάτικη
Στην κορυφή της λίστας με τις 50 κορυφαίες σαλάτες παγκοσμίως, βρίσκονται δύο εμβληματικές ελληνικές γεύσεις
Η καλύτερη σαλάτα του κόσμου είναι ελληνική - Κι όμως δεν είναι η χωριάτικη