Συγχωνεύσεις γειτονικών Δ.Ο.Υ. στην Αττική ανακοίνωσε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων στο πλαίσιο προσπαθειών για πιο αποτελεσματική λειτουργία, αλλά και εξοικονόμηση δαπανών και ανθρώπινου δυναμικού για την υποστήριξη άλλων ελεγκτικών υπηρεσιών της.
Στο νομό Αττικής συγχωνεύονται οι εξής γειτονικές Δ.Ο.Υ.:
Από 08/10/2018
Η Δ.Ο.Υ. Νέου Ηρακλείου, στη Δ.Ο.Υ. Νέας Ιωνίας. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, σε συνεργασία με το Δήμο Νέου Ηρακλείου, θα λειτουργήσει Γραφείο Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων (Γ.Ε.Φ.) σε κτίριο που θα διαθέσει ο Δήμος.
Η Δ.Ο.Υ. Γ’ Πειραιά, στη Δ.Ο.Υ. Α’ Πειραιά.
Από 22/10/2018
Η Δ.Ο.Υ. ΣΤ’ Αθηνών, στη Δ.Ο.Υ. Α’ Αθηνών.
Η Δ.Ο.Υ. Δ’ Πειραιά, στη Δ.Ο.Υ. Ε’ Πειραιά.
Από αυτές τις ημερομηνίες και μετά, παύουν να λειτουργούν οι Δ.Ο.Υ. Νέου Ηρακλείου, Γ’ Πειραιά, ΣΤ’ Αθηνών και Δ’ Πειραιά και η αρμοδιότητα παρακολούθησης και διεκπεραίωσης όλων των εκκρεμών υποθέσεων αυτών περιέρχεται στις Δ.Ο.Υ., στις οποίες συγχωνεύονται.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 21/04
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ