Thumbnail
Οι προσπάθειες για ανάσυρση της δεύτερης βαλίτσας θα συνεχιστούν

Η σωρός μίας γυναίκας βρέθηκε στον πρώτη βαλίτσα που ανασύρθηκε από την «Κόκκινη Λίμνη» στο Μιτσερό. Την ανάσυρση της βαλίτσας κατάφερε δύτης ο οποίος επιχείρησε στην λίμνη με σκάφανδρο. Αυτή την ώρα η σωρός μεταφέρεται στο νεκροτομία.

Οι προσπάθειες για ανάσυρση της δεύτερης βαλίτσας θα συνεχιστούν ενώ ακολούθως θα ξεκινήσεις επιχείρηση εντοπισμού της τρίτης βαλίτσας.

Σημειώνεται ότι στην όχθη της λίμνης στήθηκε σκηνή ώστε να γίνει αυτοψία των αντικειμένων που θα ανασυρθούν. Στο σημείο βρίσκονται ιατροδικαστές και ασθενοφόρο.

Σύμφωνα με το politis.com.cy, χθες ο 35χρονος Ίλαρχος μεταφέρθηκε και πάλι από τους ανακριτές, στη «Κόκκινη Λίμνη» για να υποδείξει εκ νέου το σημείο στο οποίο είχε πετάξει τα πτώματα της Livia Florentina Bunea, 36 χρόνων από τη Ρουμανία και της κόρης της Elena Natalia Bunea, 8 χρόνων. Και οι δύο δολοφονήθηκαν σύμφωνα με την ομολογία του τον Σεπτέμβριο του 2016 και αφού έβαλε τα πτώματα τους σε βαλίτσες τα πέταξε στη «Κόκκινη Λίμνη». Στο ίδιο σημείο παραδέχθηκε ότι πέταξε και το πτώμα της Maricar Valdez Arquiola, 29 ετών από τις Φιλιππίνες. Η Maricar δολοφονήθηκε τον Δεκέμβριο του 2017. Μετά την ανάσυρση των δύο βαλιτσών, αν διαπιστωθεί ότι περιέχουν τις σορούς δύο θυμάτων θα αναζητηθεί και η τρίτη, ώστε να ολοκληρωθεί η έρευνα στο συγκεκριμένο σημείο.

Σε σχέση με την χθεσινή αποκάλυψη του Πολίτη ότι στο φράγμα Ξυλιάτου βρέθηκε κομμάτι από δέρμα άγνωστης προέλευσης, ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Μάρκος Τράγκολας περιορίστηκε να δηλώσει ότι το εύρημα χρήζει ιατροδικαστικής εξέτασης.

Διαβάστε ΕΔΩ για τη σημερινή επιχείρηση των κυπριακών αρχών

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Βάσεις Εισαγωγής: Πτώση σε Πολυτεχνεία και Νομικές αλλά οι Ιατρικές διεκδικούν να πάνε ψηλότερα

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 01/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

open eu
Συμμαχία OpenEU: Το πρώτο βήμα για τη δημιουργία Πανευρωπαϊκού Ανοικτού Πανεπιστημίου
Η OpenEU είναι μία από τις 14 νέες συμμαχίες, που έλαβαν χρηματοδότηση στο πλαίσιο της τελευταίας πρόσκλησης υποβολής προτάσεων της Ευρωπαϊκής...
Συμμαχία OpenEU: Το πρώτο βήμα για τη δημιουργία Πανευρωπαϊκού Ανοικτού Πανεπιστημίου