Δύο αδέσποτα σκυλιά βρήκαν τραγικό θάνατο πριν από λίγες ημέρες, με τη χρήση δηλητηριασμένης τροφής, σε πολυσύχναστο σημείο της Αριδαίας στην Πέλλα. Για τη θανάτωση των απροστάτευτων ζώων σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος σαρανταπεντάχρονου, ύστερα από αστυνομική έρευνα.
Την προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Αλμωπίας προκάλεσε η καταγγελία από τον πρόεδρο του Συλλόγου Φίλων Ζώων Αριδαίας "Η Ελπίδα", το μεσημέρι της 4ης Ιουλίου. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τον σαρανταπεντάχρονο ως τον άνθρωπο που φέρεται να έριξε φόλα στα δύο σκυλιά.
Με ανάρτησή τους στη σελίδα τους σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, τα μέλη του Συλλόγου Φίλων Ζώων Αριδαίας κοινοποίησαν την ίδια ημέρα (4 Ιουλίου) τον βασανιστικό θάνατο των ζώων και ανέφεραν μεταξύ άλλων ότι "θα συνταχτεί καταγγελία και θα ελεγχθούν οι κάμερες ασφαλείας", καλώντας όποιον πολίτη γνωρίζει κάτι, να το κοινοποιήσει: "Κοινοποιείστε για να σταματήσει αυτή η μάστιγα, αυτή η κτηνωδία".
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 21/04
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ