Έφυγε από τη ζωή ένας 75χρονος που νοσηλευόταν στο ΝΙΜΤΣ. Συνολικά, ο αριθμός των νεκρών από κορονοϊό στην Ελλάδα ανέρχεται στους 148.
Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, οι νεκροί ήταν 147.
Εκ των θανόντων, οι 40 ήταν γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες και η διάμεση ηλικία τους ήταν τα 75 έτη. Το 93% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία άνω των 70 ετών. Επίσης, επιβεβαιώθηκαν 21 νέα κρούσματα, με αποτέλεσμα τα συνολικά να έχουν φτάσει 2.663, εκ των οποίων το 55,5% αφορά άνδρες.
Από τα νέα κρούσματα, τα 11 αφορούν σε υγειονομική δομή των Ενόπλων Δυνάμεων. Σε ΜΕΘ νοσηλεύονται διασωληνωμένοι 36 ασθενείς, με διάμεση ηλικία τα 68 έτη. Οι οκτώ είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Το 97% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και είναι ηλικίας άνω των 70 ετών. Στα ευχάριστα νέα, 82 ασθενείς έχουν εξέλθει από ΜΕΘ.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 21/04
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ