Thumbnail
Μερίδα πιστών αποχώρησε από την εκκλησία στο άκουσμα του αφορισμού

Τι απειλές που εκτόξευσε πριν λίγες ημέρες έκανε πράξη ο πρώην μητροπολίτης Αμβρόσιος. Αφόρισε τη Νίκη Κεραμέως, τον Κυριάκο Μητσοτάκη, και το Νίκο Χαρδαλιά.

Ο γνωστός για τις ρατσιστικές και ακροδεξιές του απόψεις Αμβρόσιος είχε προειδοποιήσει εδώ και τρεις ημέρες ότι αν μέχρι και χθες η υπουργός Παιδείας δεν μετάνιωνε για τη δήλωσή της ότι από το σάλιο μεταδίδεται ο κορονοϊός, άρα, κατ' εκτίμηση του Αμβροσίου και μέσω της θείας κοινωνίας, θα την αφόριζε.

Ετσι, το πρωί της Κυριακής, στον Ι. Ν. της Φανερωμένης στο Αίγιο ο Αμβρόσιος διάβασε... αφορισμό! Όχι μόνο για την υπουργό Παιδείας, αλλά και για τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, και τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά.

Ο αφορισμός έγινε απόντος του Μητροπολίτη Αιγιαλείας Ιερωνύμου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες αρκετοί πιστοί έφυγαν από την εκκλησία,.,.. γυρίζοντας την πλάτη στον Αμβρόσιο. Ο ίδιος όμως δεν πτοήθηκε. Συνέχιζε να διαβάζει τον αφορισμό του.

Δείτε το βίντεο:

Με πληροφορίες από dete.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 24/02

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ανδρέας Συγγρός
Μια από τις μεγαλύτερες απάτες της ελληνικής ιστορίας: «Άμα μυρισθώ επικερδή επιχείρησιν δεν αντέχω»!
Οδήγησε στην καταστροφή χιλιάδες Έλληνες, και σε αυτοκτονίες - Είναι η πρώτη μεγάλη χρηματοπιστωτική απάτη της Ελληνικής ιστορίας
Μια από τις μεγαλύτερες απάτες της ελληνικής ιστορίας: «Άμα μυρισθώ επικερδή επιχείρησιν δεν αντέχω»!
kleista sxoleia
Κλειστά τα σχολεία σε Σαντορίνη, Ίο, Ανάφη και Αμοργό, μέχρι την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου
Σεισμική Δραστηριότητα στο Νότιο Αιγαίο: Κλειστά Σχολεία και Μέτρα Προστασίας
Κλειστά τα σχολεία σε Σαντορίνη, Ίο, Ανάφη και Αμοργό, μέχρι την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου