Έχουν ήδη ανοίξει 35 νέοι χώροι ταφής στις Σέρρες και αν κριθεί αναγκαίο με την άυξηση των θυμάτων του κορονοϊού μπορεί να απελευθερωθεί και επιπλέον χώρος, σύμφωνα με ρεπορτάζ της τοπικής τηλεόρασης «Επιλογές TV».
Η ενέργεια αυτή έρχεται να αυξήσει την ανησυχία λόγω των αυξημένων μολύνσεων από τον κορονοϊό στην περιοχή και για το αν το επόμενο διάστημα οι ειδικοί αναμένουν αυξημένους θανάτους από το ιό.
Όπως ανέφερε ο αντιδήμαρχος Γιώργος Ταΐρης, η διοίκηση του Δήμου Σερρών προχώρησε στην υλοποίηση ενός σχεδίου που αποτελεί αναγκαιότητα και δεν έχει να κάνει με το ότι ανησυχεί για αυξημένα κρούσματα. Ωστόσο η δημοτική Αρχή προετοιμάζεται ακόμη και για το χειρότερο σενάριο.
«Αυτό αποδίδεται στο ότι ο δήμος θα πρέπει να έχει την υποδομή να καλύψει αυξημένες ανάγκες ταφής που ενδεχομένως να δημιουργηθούν στο μέλλον», επισημαίνουν οι αρμόδιοι, που δεν επιθυμούν να πανικοβάλουν τον κόσμο.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/8
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ