ektakto3
Στους 600 ανέρχονται οι ασθενείς που παραμένουν διασωληνωμένοι - Τα στοιχεία του ΕΟΔΥ για τη Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου

Συνεχίζεται η καταγραφή υψηλού αριθμού θανάτων ημερησίως, καθώς 85 ασθενείς με κορονοϊό κατέληξαν τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου. Από την αρχή της πανδημίας, 2406 θάνατοι έχουν καταγραφεί συνολικά στη χώρα.

Σύμφωνα με την ημερήσια έκθεση του ΕΟΔΥ, καταγράφονται επίσης 1044 νέα κρούσματα κορονοϊού, εκ των οποίων 9 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Τέλος, 600 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 65 ετών. 161 (26.8%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 75.8%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 581 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Υπενθυμίζεται πως στο τέλος της εβδομάδας και με την αξιολόγηση των νέων επιδημιολογικών δεδομένων αναμένεται να ανακοινωθεί το σχέδιο της κυβέρνησης για τη σταδιακή άρση του lockdown.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Στο εδώλιο 4 γονείς και 2 νηπιαγωγοί για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης 5χρονου στο Αλεξανδρούπολη

Τσίπρας: Καθηγητής στην Κρήτη έκανε το πρωί μάθημα και το βράδυ ντελίβερι

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

πατάτα
Τα τρόφιμα που δεν πρέπει να πλένεις πριν το μαγείρεμα – Όσα κάνουμε λάθος στην κουζίνα
Από το κοτόπουλο μέχρι τις πατάτες, ορισμένα τρόφιμα δεν χρειάζονται νερό πριν μπουν στην κατσαρόλα ή τον φούρνο
Τα τρόφιμα που δεν πρέπει να πλένεις πριν το μαγείρεμα – Όσα κάνουμε λάθος στην κουζίνα