Τουρισμός για όλους: Ποια ΑΦΜ υποβάλλουν σήμερα αίτηση
Τα ΑΦΜ που λήγουν σε 4 και 5 μπορούν να υποβάλλουν αίτηση σήμερα, Τετάρτη 7 Ιουλίου, στο πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους» του υπουργείου Τουρισμού

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι αιτήσεις για το πρόγραμμα του υπουργείου Τουρισμού, «Τουρισμός για Όλους», από τη Δευτέρα, 5 Ιουλίου 2021. Η πλατφόρμα για νέες αιτήσεις για τους νέους δικαιούχους του προγράμματος θα ανοίγει μέχρι την Παρασκευή, 9 Ιουλίου, για συγκεκριμένα ΑΦΜ κάθε ημέρα,

Σήμερα, Τετάρτη 7 Ιουλίου, για το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους» ανοίγει η πλατφόρμα για όλα τα ΑΦΜ που λήγουν σε τέσσερα και πέντε.

Το πρόγραμμα "Τουρισμός Για Όλους", προϋπολογισμού 100 εκατ. Ευρώ, δημιουργήθηκε από το Υπουργείο Τουρισμού για την ενίσχυση της ζήτησης του εγχώριου τουρισμού για το έτος 2020 και η εκπόνησή του παρατάθηκε για το 2021.

Μέσω του «Τουρισμός Για Όλους» επιδοτείται η διαμονή σε καταλύματα όλων των κατηγοριών ανά την επικράτεια ή αντίστοιχα το τουριστικό πακέτο μέσω τουριστικών γραφείων, σε παρόχους που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα προσφέροντας ειδικές τιμές.

Οι ημερομηνίες και τα ΑΦΜ

Η υποβολή αιτήσεων των δικαιούχων για νέους δικαιούχους γίνεται μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα, δηλαδή από τη Δευτέρα 5 Ιουλίου και έως την Παρασκευή, 9 Ιουλίου, αναλόγως με τα δύο τελευταία ψηφία του ΑΦΜ, ως εξής:

Δευτέρα, 5 Ιουλίου 2021

ΑΦΜ που λήγουν σε 0 - 1

Τρίτη, 6 Ιουλίους 2021

ΑΦΜ που λήγουν σε 2 - 3

Τετάρτη, 7 Ιουλίου 2021

ΑΦΜ που λήγουν σε 4 - 5

Πέμπτη, 8 Ιουλίου 2021

ΑΦΜ που λήγουν σε 6 - 7

Παρασκευή, 9 Ιουλίου 2021

ΑΦΜ που λήγουν σε 8 - 9

Πώς κάνετε την αίτηση - Οδηγίες

Για να κάνετε αίτηση πρέπει να συνδεθείτε στην εφαρμογή ΕΔΩ και στην συνέχεια:

  1. Επιλέγετε ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ
  2. Συνδέεστε με τους προσωπικούς σας κωδικούς taxisnet ή τους κωδικούς taxisnet του υπόχρεου υποβολής Δήλωσης Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων αν πρόκειται για οικογένεια, προκειμένου να γίνει η διασταύρωση για το κριτήριο του ατομικού ή οικογενειακού εισοδήματος αντίστοιχα μελών της οικογένειας.
  3. Συμπληρώνετε τα στοιχεία της ταχυδρομικής σας διεύθυνσης
  4. Συμπληρώνετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας (τηλέφωνο και ηλεκτρονική διεύθυνση)
  5. Σε περίπτωση που ο δικαιούχος έχει πιστοποιητικό αναπηρίας εν ισχύ με ποσοστό από 67% και άνω θα πρέπει να επισυναφθεί το πιστοποιητικό.
  6. Αν ο δικαιούχος ή ένας εκ των ωφελουμένων μελών με ποσοστό αναπηρίας από 67% κα άνω χρήζει βοηθείας θα πρέπει να επιλέξετε ναι στο αντίστοιχο πεδίο και να συμπληρώσετε τον ΑΜΚΑ και το ονοματεπώνυμο του συνοδού. Δεν απαιτείται ο/η συνοδός να είναι συγγενικό πρόσωπο ούτε να προσδιορίζεται η ανάγκη από το πιστοποιητικό αναπηρίας. Ο/η συνοδός επιδοτείται κανονικά ανάλογα με τον αριθμό διανυκτερεύσεων (100% έως 40€/την ημέρα/το άτομο για 2 ή 3 διανυκτερεύσεις ή 80% έως 30€/την ημέρα/το άτομο για 4 διανυκτερεύσεις). ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΥΝΟΔΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΛΩΘΕΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ
  7. Στη συνέχεια απαντώντας ΝΑΙ στη σχετική ερώτηση σας δίνεται η δυνατότητα να καταχωρίζετε τα στοιχεία (ΑΜΚΑ – ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ) των ωφελουμένων μελών σας (σύζυγο/τέκνο-α) σύμφωνα με οριζόμενα στην Δημόσια πρόσκληση.
  8. Έχετε δικαίωμα να δηλώσετε τα στοιχεία του ατόμου που θα το συνοδεύσουν (ΑΜΚΑ – ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ) ως ωφελούμενο μέλος ΕΦΟΣΟΝ το άτομο αυτό είναι άλλο από τον δικαιούχο ή άλλο ωφελούμενο μέλος που δηλώνετε στην αίτηση.
  9. Αφού καταχωρήσετε όλα τα ωφελούμενα μέλη σύμφωνα με τα ανωτέρω σας δίνετε η δυνατότητα για περαιτέρω επεξεργασία ή υποβολή της αίτησης.
  10. Σε περίπτωση που κάποιο από τους αριθμούς ΑΜΚΑ που έχετε δηλώσει δεν είναι ορθό ή δεν ταυτοποιείται μέσω του Μητρώου Πολιτών/ΗΔΙΚΑ ως μέλος της οικογένειας θα λάβετε σχετικό μήνυμα.
  11. Με την ολοκλήρωση συμπλήρωσης όλων των πεδίων επιλέγετε ΣΥΝΕΧΕΙΑ
  12. Εμφανίζεται προεπισκόπηση της αίτησης – δήλωσής σας
  13. Εφόσον συμφωνείτε και όλα τα στοιχεία είναι ορθά επιλέγετε ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ, διαφορετικά επιστρέφετε στην επεξεργασία.
  14. Ακολουθεί μήνυμα επιτυχούς υποβολής της αίτησης με το σχετικό αριθμό πρωτοκόλλου, ενώ σας δίνεται η δυνατότητα να εκτυπώσετε ή να αποθηκεύσετε την υποβληθείσα αίτηση για το αρχείο σας
  15. Σε περίπτωση που δεν πληρούνται τα εισοδηματικά κριτήρια θα λάβετε το σχετικό μήνυμα απόρριψης της αίτησης με την ακριβή αιτιολόγηση.
  16. Αν η αίτησή σας περιλαμβάνει συνημμένο πιστοποιητικό αναπηρίας θα λάβετε μήνυμα ότι η αίτησή σας θα εξεταστεί από το Υπουργείο Τουρισμού.

Υπενθυμίζεται ότι οι αιτούντες/ούσες οφείλουν να επισυνάψουν στην ηλεκτρονική αίτησή τους τα οριζόμενα από τη Δημόσια Πρόσκληση δικαιολογητικά, άλλως αποκλείονται από τη συμμετοχή στο Πρόγραμμα. Η αίτηση επέχει θέση Υπεύθυνης Δήλωσης του άρθρου 8 του ν.1599/1986 (ΦΕΚ Α΄ 75) για τα στοιχεία που αναφέρονται σε αυτήν. Η ανακρίβεια των στοιχείων που δηλώνονται στην αίτηση επισύρει τις προβλεπόμενες ποινικές και διοικητικές κυρώσεις.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 19/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

synodos prytanevn
106η Σύνοδος Πρυτάνεων: Τα 7 κρίσιμα ζητήματα που "τέθηκαν στο τραπέζι"
Ποια είναι τα κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν τα Ελληνικά Δημόσια Πανεπιστήμια που συζητήθηκαν στην 106η Σύνοδο Πρυτάνεων
106η Σύνοδος Πρυτάνεων: Τα 7 κρίσιμα ζητήματα που "τέθηκαν στο τραπέζι"