nosokomeio-meth
INTIME NEWS/ΓτΠ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Οι πάνω από 60 ετών και ανεμβολίαστοι κινδυνεύουν και «παίζουν το σύστημα», τόνισε ο Νίκος Καπραβέλος, κάνοντας για ακόμη μια φορά έκκληση για μαζικό εμβολιασμό

Εκατόμβες νεκρών προβλέπει ο Νίκος Καπραβέλος, εάν δεν γίνει υποχρεωτικός εμβολιασμός.

Όπως είπε ο διευθυντής της Β’ ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, έχει αδειάσει η Γαστρεντερολογική Κλινική, μετά τη χειρουργική και παθολογική για να υποδεχθούν τη σημερινή εφημερία.

«Περιμένουμε 50-60 ασθενείς, περιμένουμε πάνω από 100 προσελεύσεις κάθε εφημερία είναι και ένας εφιάλτης. 5-6 θα χρειαστούν κρεβάτια εντατικής» είπε και συνέχισε σημειώνοντας με νόημα «ότι γυρνάμε γύρω από το πρόβλημα και το δυσκολεύουμε». 

Σύμφωνα με τον ίδιο οι πάνω από 60 ετών και ανεμβολίαστοι κινδυνεύουν και «παίζουν το σύστημα». Όπως είπε ο κ. Καπραβέλος δεν υπάρχει άλλη λύση από τον υποχρεωτικό εμβολιασμό. «Θα έχουμε εκατόμβες νεκρών», τόνισε. συγκεκριμένα.

Επανέλαβε ότι η κατάσταση στα νοσοκομεία είναι εφιαλτιακή, εξηγώντας ότι έχουν αδειάσει τα χειρουργεία και έχει πάει το προσωπικό στις ΜΕΘ και το υπόλοιπο – όπως είπε- δεν φτάνει.

Για τον ίδιο είναι καλοδεχούμενο από οπουδήποτε σχολιάζοντας την πρόταση του υπουργού Υγείας να υπάρχει ένα ενιαίο ΕΣΥ.

«Είναι τεράστιες οι υγειονομικές ανάγκες δεν υπάρχει διάκριση του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα. Έπρεπε όλοι μαζί να συστρατευτούν», ανέφερε στον ΣΚΑΪ.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 24/02

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

TEMPI
Τέμπη - Η επιστροφή του του μοναδικού επιζώντα από το πρώτο βαγόνι Γεράσιμου Γεωργιάδη στην Ελλάδα: Μια συγκλονιστική στιγμή
Όταν το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου 2023 το Intercity 62 συγκρούστηκε μετωπικά με εμπορική αμαξοστοιχία στα Τέμπη, 57 συνάνθρωποί μας χάθηκαν, ενώ...
Τέμπη - Η επιστροφή του του μοναδικού επιζώντα από το πρώτο βαγόνι Γεράσιμου Γεωργιάδη στην Ελλάδα: Μια συγκλονιστική στιγμή