γιατροί, νοσοκόμοι, υγεία
«Στην εντατική έχουμε μόνο περιστατικά Δέλτα», δήλωσε ο Νίκος Καπραβέλος

Την ανησυχία του για το γεγονός ότι η μετάλλαξη Όμικρον δεν εκτοπίζει τη Δέλτα εξέφρασε σήμερα ο διευθυντής της Β' ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπανικολάου» Νίκος Καπραβέλος.

«Δεχόμαστε πολύ μεγάλη πίεση από τη Δέλτα κυρίως. Δεν έχουμε δει το 50% - 50% (σ.σ σε Δέλτα και Omicron), ένα 10% είναι ένα Όμικρον. Μάς κάνει εντύπωση ότι επιμένει η Δέλτα, έχουμε νέες μολύνσεις. Η Όμικρον δεν εκτοπίζει τη Δέλτα, κι είναι ανησυχητικό αυτό» αν έφερε χαρακτηριστικά ο γιατρός.

«Δεν γνωρίζουμε ακόμα το αποτύπωμα της Όμικρον» σημείωσε ο κ. Καπραβέλος μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

Όπως τόνισε, «οι μονάδες μας είναι γεμάτες, οι ΜΕΘ είναι γεμάτες, έχουμε γεμίσει 5 κλινικές, κι ακουμπάμε την 6η. Είναι πάρα πολλοί οι διασωληνωμένοι».  

«Στην εντατική έχουμε μόνο περιστατικά Δέλτα (...) στις εντατικές είναι όλοι ανεμβολίαστοι» ξεκαθάρισε δε ο κ. Καπραβέλος. 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

xristopoulos-oiele
Τα παράδοξα της ελληνικής εκπαίδευσης vol. 1: «Και νόμο δεν εκράτεις»!
Ο Πρόεδρος της ΟΙΕΛΕ Γιώργος Χριστόπουλος γράφει στο alfavita.gr για τα... απίστευτα αλλά αληθινά της ελληνικής εκπαίδευσης
Τα παράδοξα της ελληνικής εκπαίδευσης vol. 1: «Και νόμο δεν εκράτεις»!