eody test koronoios
George Vitsaras / SOOC
Αύξηση κρουσμάτων κορονοϊού το τελευταίο 24ωρο - Σε χαμηλά επίπεδα θάνατοι και διασωληνωμένοι

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες ήταν 5.588.

Ο συνολικός αριθμός των ατόμων που νόσησαν ανέρχεται σε 3.427.857 (ημερήσια μεταβολή +0.2%), εκ των οποίων 48.8% άνδρες.

Ο αριθμός πιθανών νέων επαναλοιμώξεων που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες ήταν 606 ενώ από την αρχή της πανδημίας SARS-CoV-2 ο συνολικός αριθμός εκτιμάται σε 132.854(3.7% του συνολικού αριθμού των θετικών αποτελεσμάτων).

krousmata

Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 11, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 29.725 θάνατοι. Το 95.6% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 149 (64.4% άνδρες). Η διάμεση ηλικία τους είναι 71 έτη. To 92.6% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Μεταξύ των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, 71 (47.65%) είναι ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι και 78 (52.35%) είναι πλήρως εμβολιασμένοι. Από την αρχή της πανδημίας έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ 4.671 ασθενείς.

Οι εισαγωγές νέων ασθενών COVID-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας είναι 67 (ημερήσια μεταβολή -20.24%). Ο μέσος όρος εισαγωγών του επταημέρου είναι 91 ασθενείς. Η διάμεση ηλικία των κρουσμάτων είναι 36 έτη (εύρος 0.2 έως 112 έτη), ενώ η διάμεση ηλικία των θανόντων είναι 80 έτη (εύρος 0.2 έως 106 έτη).

thanatoi

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 17/03

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ηπα
Καθηγήτρια προσφέρει 20 δολάρια σε κάθε μαθητή της για να ενισχύσει την καλοσύνη και αλληλεγγύη
Η καθηγήτρια Γυμνασίου όταν έγινε γνωστή η πράξη της στο ευρύ κοινό δεχόταν και δωρεές από τον απλό κόσμο που συγκινήθηκε με το εγχείρημα
Καθηγήτρια προσφέρει 20 δολάρια σε κάθε μαθητή της για να ενισχύσει την καλοσύνη και αλληλεγγύη