Warning message

Unable to retrieve https://youtu.be/a8HltmOObBU?t=3 at this time, please check again later.
kubeli-xatzieustratiou
Το βίντεο- ντοκουμέντο από το θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα  σήμερα τα ξημερώματα στο κέντρο της Αθήνας

Το μοντέλο Κυβέλη Χατζηευστρατίου συνελήφθη μετά από θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε στις 03:00 τα ξημερώματα στη συμβολή της Αριστοτέλους με την Πιπίνου στο κέντρο της Αθήνας. Ωστόσο αργότερα αφέθηκε ελεύθερη.

Πρόκειται για τη νικήτρια του GNTM 4, η οποία παρέσυρε με το αυτοκίνητό της μηχανάκι και σκότωσε τον 63χρονο οδηγό.

Το βίντεο- ντοκουμέντο από το θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα  σήμερα τα ξημερώματα στο κέντρο της Αθήνας, φέρνει στη δημοσιότητα το protothema.gr.

https://youtu.be/a8HltmOObBU?t=3

Όπως φαίνεται, από το υλικό, το όχημα με το 20χρονο μοντέλο, χτυπάει με το μπροστινό αριστερό μέρος το μηχανάκι και στη συνέχεια προσκρούει σε τρία σταθμευμένα οχήματα. Ο 60χρονος οδηγός της μηχανής έπεσε στο κράσπεδο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Η οδηγός του αυτοκινήτου μετά τη σύγκρουση έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και  έπεσε με μεγάλη ταχύτητα στα σταθμευμένα αυτοκίνητα προκαλώντας μεγάλες ζημιές σε  αυτά. Το μοντέλο, συνελήφθη, οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη, με την Τροχαία να έχει διατάξει έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 21/04

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ντακος
Η καλύτερη σαλάτα του κόσμου είναι ελληνική - Κι όμως δεν είναι η χωριάτικη
Στην κορυφή της λίστας με τις 50 κορυφαίες σαλάτες παγκοσμίως, βρίσκονται δύο εμβληματικές ελληνικές γεύσεις
Η καλύτερη σαλάτα του κόσμου είναι ελληνική - Κι όμως δεν είναι η χωριάτικη