μουτσινασ
«Ο άλλος παραιτήθηκε και πάλι θα είναι στο ψηφοδέλτιο. Δεν τα κατάφερε σε εκείνο το υπουργείο, θα τα καταφέρει στων τροφίμων. Και μετά ένας πρωθυπουργός περίλυπος, χαμηλά το κεφάλι, του δίνουν και οδηγίες που να κοιτάει για να φαίνεται στεναχωρημένος, να λέει, αυτό έγινε, χίλια συγγνώμη»

Ένας οργισμένος Νίκος Μουτσινάς, ένας παρουσιαστής μιας εκπομπής με χιούμορ («Καλό Μεσημεράκι») του ΣΚΑΪ που μετατρέπεται σε καταδίκη της κυβερνητικής αναλγησίας και της προσπάθειας κουκουλώματος του μαζικού κυβερνητικού εγκλήματος των Τεμπών με τους τουλάχιστον 57 νεκρούς (νέους 22-24 ετών ανθρώπους, στην μεγάλη τους πλειοψηφία).

Ένας κομματικά διορισμένος επαγγελματικά, εγκληματικά ακατάλληλος, υπερήλικας σταθμάρχης, μια «τηλεδιοίκηση» των σιδηροδρομικών γραμμών γραμμών που θα «εγκαινιάζονταν» (!) την ίδια την ημέρα της τραγωδίας από τον πρωθυπουργό Κ.Μητσοτάκη, ένας υπουργός που ζητούσε αυταρχικά «να ζητήσουν συγγνώμη» στη Βουλή, όσοι έθεταν θέμα ασφάλειας των σιδηροδρόμων και τόσα άλλα που πλήγωσαν και πληγώνουν τον ελληνικό λαό, μέσα σε μερικές φράσεις του Νίκου Μουτσινά.

«Βγήκε ο πρωθυπουργός σαν να είναι πάλι κορονοϊός, γιατί είναι ίδια φάτσα, ο επικοινωνιολόγος πρέπει να αλλάξει πρωθυπουργέ, αλλάξτε τον. Βγαίνετε το ίδιο, ό,τι και να συμβαίνει, είτε είναι κορόνα, είτε είναι ατύχημα, είτε είναι βιασμοί, είναι ένα ίδιο πρόσωπο πολύ στεναχωρημένο. Αν δεν το αντέχετε μπορείτε να παραιτηθείτε.

Υπάρχει ένα ποσοστό ανθρωπιάς που λέει ότι παιδιά, δεν μπορώ, δεν μπορούμε. Ας έρθει κάποιος που μπορεί. Μη φανταζόμαστε ότι μπορούμε, γιατί δεν μπορούμε.

Γίνεται κάτι, κάποιος απολύεται, κάποιος παραιτείται για το εφέ. Ο άλλος παραιτήθηκε και πάλι θα είναι στο ψηφοδέλτιο. Δεν τα κατάφερε σε εκείνο το υπουργείο, θα τα καταφέρει στων τροφίμων. Και μετά ένας πρωθυπουργός περίλυπος, χαμηλά το κεφάλι, του δίνουν και οδηγίες που να κοιτάει για να φαίνεται στεναχωρημένος, να λέει, αυτό έγινε, χίλια συγγνώμη», είπε ο Νίκος Μουτσινάς, με τους θεατές που παρακολουθούσαν την εκπομπή ζωντανά από το στούντιο να ξεσπούν σε χειροκροτήματα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 19/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

synodos prytanevn
106η Σύνοδος Πρυτάνεων: Τα 7 κρίσιμα ζητήματα που "τέθηκαν στο τραπέζι"
Ποια είναι τα κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν τα Ελληνικά Δημόσια Πανεπιστήμια που συζητήθηκαν στην 106η Σύνοδο Πρυτάνεων
106η Σύνοδος Πρυτάνεων: Τα 7 κρίσιμα ζητήματα που "τέθηκαν στο τραπέζι"