κολωνός
Οι 7 συλληφθέντες θα απολογηθούν σε διαφορετικούς ανακριτές

Νέος ανακριτικός κύκλος ανοίγει, πλέον, με τις επτά νέες συλλήψεις που έγιναν σήμερα για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό.

Μετά τις τελευταίες διαδικαστικές ενέργειες, η δικογραφία αναμένεται να διαβιβαστεί πρώτα σε εισαγγελέα και από εκεί στο αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο για την παραπομπή ή μη των ήδη κατηγορουμένων σε δίκη.

Διαφορετικός ανακριτής για τους συλληφθέντες

Στόχος των δικαστικών αρχών η υπόθεση να προχωρήσει με ταχείς ρυθμούς, καθώς πολλοί εκ των κατηγορούμενων, άνω των 20 έχουν κριθεί προσωρινά κρατούμενοι και μετρά αντίστροφα ο χρόνος για την συμπλήρωση του ανωτάτου ορίου των 18 μηνών.

Προκειμένου να αποφευχθεί ένα τέτοιο ενδεχόμενο, οι αρχές διαχώρισαν τη δικογραφία και έτσι οι επτά νέοι συλληφθέντες θα απολογηθούν σε διαφορετικό ανακριτή για τις πράξεις που -κατά περίπτωση- αντιμετωπίζουν και είναι γενετήσιες πράξεις έναντι αμοιβής με ανήλικη και πορνογραφία.

Πατέρας και γιος ανάμεσα στους συλληφθέντες

Σύμφωνα με πληροφορίες μεταξύ των επτά νέων συλληφθέντων βρίσκεται ένας 48χρονος και ο 20χρονος γιος του, οι οποίοι φέρονται να βίασαν το κορίτσι.

Οι συλληφθέντες σύμφωνα με τις πληροφορίες αντιμετωπίζουν κατηγορίες για γενετήσια πράξη με ανήλικη έναντι αμοιβής, ενώ αναμένεται να οδηγηθούν την Παρασκευή το πρωί στον Εισαγγελέα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Βάσεις Εισαγωγής: Πτώση σε Πολυτεχνεία και Νομικές αλλά οι Ιατρικές διεκδικούν να πάνε ψηλότερα

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 30/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα