viasmos
Όπως αναφέρει η καταγγελία, ο 60χρονος προέβη σε άσεμνες χειρονομίες και απρεπείς ενέργειες εις βάρος ενός κοριτσιού 14 ετών και οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του

Άλλη μια υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης έρχεται στο φως, με μια μαθήτρια Γυμνασίου στη Μονεμβασιά να καταγγέλλει με τους γονείς της, σε αστυνομικό τμήμα της πόλης, έναν 60χρονο.

Σύμφωνα με το flynews.gr, η μαθήτρια Γυμνασίου έκανε καταγγελία με τους γονείς της, σε αστυνομικό τμήμα της πόλης για σεξουαλική παρενόχληση. Το κορίτσι σκιαγράφησε τα χαρακτηριστικά του άντρα και πολύ γρήγορα οι αστυνομικοί τον εντόπισαν και του πέρασαν χειροπέδες. Η διερεύνηση συνεχίζεται με την υπόθεση να έχει προκαλέσει αναστάτωση στην πόλη.

Όπως αναφέρει η καταγγελία, ο 60χρονος προέβη σε άσεμνες χειρονομίες και απρεπείς ενέργειες εις βάρος ενός κοριτσιού 14 ετών και οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του.

Όπως επιβεβαιώθηκε από το Γραφείο Ενημέρωσης Δημοσιογράφων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου, συνελήφθη τη περασμένη Τρίτη (13/6 ) στην ευρύτερη περιοχή της Μονεμβασιάς, ένας 60χρονος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency χωρίς προφορικά, χωρίς έκθεση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα