Thumbnail
Γνωστός στις αρχές ο 45χρονος δράστης

Παραδόθηκε στην αστυνομία ο δράστης της άγριας δολοφονίας στη Θεσσαλονίκη, με θύμα έναν 50χρονο άντρα που έπεσε νεκρός έξω από βενζινάδικο.

Ο κατηγορούμενος είναι πατέρας τριών παιδιών και παρουσιάστηκε στις αρχές με συνοδεία του δικηγόρου του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης είναι γνωστός στις αρχές και στο παρελθόν έχει απασχολήσει την αστυνομία για υποθέσεις που σχετίζονται με ναρκωτικά. Κύριο μέλημά των αστυνομικών ήταν να μην καταφέρει να διαφύγει στην Αλβανία.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Voria.gr, ο άνδρας φαίνεται να υποστήριξε πως είχε μαλώσει άλλες δύο φορές με το θύμα, που ήταν, μάλιστα, και φίλος του. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο λόγος του καβγά ήταν δανεικά χρήματα.

Το χρονικό της δολοφονίας

Το περιστατικό συνέβη χθες το απόγευμα (13/07) και το διαθέσιμο υλικό από την κάμερα ασφαλείας του πρατηρίου απεικονίζει την ανατριχιαστική πράξη της δολοφονίας.

Πριν ο 50χρονος πέσει νεκρός από τα πυρά του 45χρονου είχε καβγαδίσει με τον δράστη σε καφενείο κοντά στο σημείο της δολοφονίας. Τσακώθηκαν, και στη συνέχεια αποχώρησαν από το καφενείο με τα αυτοκίνητά τους.

Έπειτα πήγαν και οι δύο σε παρακείμενο βενζινάδικο για να εφοδιάσουν με καύσιμο τα αυτοκίνητά τους αλλά ξεκίνησαν και πάλι να καβγαδίζουν. Τότε ο δράστης άνοιξε πυρ εναντίον του 50χρονου από το εσωτερικό του αυτοκινήτου του.

Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία και το ΕΚΑΒ, αλλά οι διασώστες δεν πρόλαβαν να σώσουν τον άτυχο άνδρα που υπέκυψε στα τραύματά του.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα