Τροχαίο
Ο 14χρονος αδερφός του, που επέβαινε στο ίδιο μηχανάκι, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Χανίων με κατάγματα στα χέρια και στα πόδια

Θρήνο έχει προκαλέσει στην Κίσσαμο ο θάνατος του 17χρονου Διονύση, μετά από τροχαίο που σημειώθηκε τη Δευτέρα στο χωριό Τράχηλας.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, ο Διονύσης επέβαινε σε μηχανή, μαζί με τον αδελφό του, όταν συγκρούστηκε με ΙΧ αυτοκίνητο, την ώρα που το τελευταίο έκανε αναστροφή.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων με βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Ωστόσο παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή δεν τα κατάφερε.

Ο 14χρονος αδερφός του νοσηλεύεται κι εκείνος στο νοσοκομείο Χανίων, με κατάγματα στα πόδια και στα χέρια.

Ο θάνατός του σκόρπισε θλίψη, στο χωριό το οποίο διέμενε, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που τον αποχαιρέτησαν μέσω των social media ενώ τοποθέτησαν και λουλούδια στο σημείο του δυστυχήματος.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σκηνές έντασης στη Βουλή μπροστά σε μαθητές: «Μάσα», «γυμνοσάλιαγκας», «τσαμπατζού»

Έκτακτο επίδομα 200 ευρώ για το Πάσχα – Μέχρι πότε οι αιτήσεις

VOUCHER ΔΥΠΑ 750 ΕΥΡΩ: Μάθε αν εγκρίθηκες και ξεκίνα πρώτος

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ntantades
Πανελλαδικά τον Μάρτιο το voucher έως 500 ευρώ για τη φύλαξη παιδιών
Ανοίγει στα τέλη Μαρτίου η πλατφόρμα αιτήσεων – Ποιοι γονείς δικαιούνται την οικονομική ενίσχυση και ποιες είναι οι προϋποθέσεις συμμετοχής
Πανελλαδικά τον Μάρτιο το voucher έως 500 ευρώ για τη φύλαξη παιδιών