astinomia-peripoliko
Δεν είναι ανάμεσα τους ο φερόμενος ως δράστης

Σε τρεις συλλήψεις προχώρησε σήμερα η ΕΛΑΣ με αφορμή το αιματηρό περιστατικό στο Μαρούσι, κατά τη διάρκεια του οποίου δολοφονήθηκε –με αιχμηρό αντικείμενο– ένας 23χρονος.

Οι πρώτες πληροφορίες σχετικά με τις συλλήψεις στο Μαρούσι διευκρινίζουν πως πρόκειται για άτομα, τα οποία συμμετείχαν στη συμπλοκή του περασμένου Σαββάτου, αλλά δεν είναι ανάμεσά τους ο φερόμενος ως δράστης.

Το χρονικό

Υπενθυμίζεται ότι το επεισόδιο ξεκίνησε στο εσωτερικό του κέντρου, κατά τη διάρκεια του οποίου υπήρξε ένας διαπληκτισμός μεταξύ ατόμων από δύο διαφορετικές παρέες. Κλήθηκαν κι άλλα άτομα στο σημείο και όταν έφτασαν οι «ενισχύσεις» δόθηκε το σήμα και οι ομάδες βγήκαν έξω, όπου έγινε η αιματηρή συμπλοκή.

Κάποια στιγμή ο 23χρονος προσπάθησε να βγάλει ένα όπλο που είχε μαζί του και δέχτηκε την μοιραία επίθεση με το μαχαίρι. Συγκεκριμένα, ο 23χρονος τράβηξε πιστόλι, πάτησε την σκανδάλη αλλά το όπλο έπαθε εμπλοκή. Τότε ο δράστης του κατάφερε χτύπημα στον λαιμό. Το θύμα επιχείρησε να οπλίσει και πάλι αλλά έπεσε αιμόφυρτο στο έδαφος, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές. Ο θάνατος του 23χρονου διαπιστώθηκε λίγο αργότερα από τους γιατρούς του νοσοκομείου, όπου μεταφέρθηκε.

Κατά την διάρκεια της συμπλοκής τραυματίστηκαν ένας 26χρονος, μόνιμος κάτοικος Καλαμάτας, και ένας 23χρονος οπλίτης του Μηχανικού. Η κατάσταση της υγείας τους δεν εμπνέει ανησυχία.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 20/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

teacher-daskalos
Εκπαιδευτικοί (μόνιμοι και αναπληρωτές): Πότε θα πιστωθεί η μισθοδοσία στους λογαριασμούς τους
Η μισθοδοσία των αναπληρωτών εκπαιδευτικών πραγματοποιείται από την Ενιαία Αρχή Πληρωμών (ΕΑΠ) για το σύνολο των εκπαιδευτικών σε σταθερή ημερομηνία...
Εκπαιδευτικοί (μόνιμοι και αναπληρωτές): Πότε θα πιστωθεί η μισθοδοσία στους λογαριασμούς τους
Άνοια
Οι διατροφολόγοι μίλησαν: Αυτή είναι η νο1 τροφή για να μειώσετε τον κίνδυνο άνοιας
Η Νο1 τροφή που πρέπει να περιορίσετε για να μειώσετε τον κίνδυνο άνοιας, σύμφωνα με τους διατροφολόγους
Οι διατροφολόγοι μίλησαν: Αυτή είναι η νο1 τροφή για να μειώσετε τον κίνδυνο άνοιας