Thumbnail
Πώς θα λειτουργήσει η γραμμή 1 του Μετρό (ΗΣΑΠ) την Τετάρτη 29/5 για τον τελικό του Conference League

Σε μέσο μετακίνησης αποκλειστικά των φιλάθλων θα μετατραπεί η γραμμή 1 του Μετρό (ΗΣΑΠ) από νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης 29 Μαΐου 2024 λόγω του τελικού UEFA EUROPA CONFERENCE LEAGUE μεταξύ των ομάδων Ολυμπιακός – Φιορεντίνα που θα διεξαχθεί στο γήπεδο OPAP ARENA στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σύμφωνα με ανακοινώσεις που έχουν αναρτηθεί σε σταθμούς, οι τελευταίες αναχωρήσεις συρμών της γραμμής 1 από τους σταθμούς Πειραιάς και Κηφισιά για το επιβατικό κοινό θα γίνουν στις 17:00.

Η γραμμή του ΗΣΑΠ θα χρησιμοποιηθεί στη συνέχεια ως αποκλειστικό μέσο μετακίνησης φιλάθλων που είναι κάτοχοι εισιτηρίων προς και από τον σταθμό του Περισσού, με τα σημεία επιβίβασης να είναι οι σταθμοί Φάληρο (για κατόχους κόκκινου εισιτηρίων), Θησείο και Ειρήνη (για κατόχους λευκών εισιτηρίων).

Επιπλέον, η μετακίνηση των φιλάθλων της Φιορεντίνα θα γίνει με τη χρήση λεωφορείων της ΟΣΥ προς και από διαφορετικό σημείο συγκέντρωσης στο ΟΑΚΑ.

Στην ιστοσελίδα της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρεται το σύνολο των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που θα τεθούν σε ισχύ την Τετάρτη σε διάφορες περιοχές όπως και οδηγίες μετακίνησης για φιλάθλους.

Δείτε εδώ αναλυτικά

Σημειώνεται ότι τόσο ο ΟΑΣΑ όσο και η ΣΤΑΣΥ για άγνωστο λόγο δεν έχουν ανακοινώσει ακόμα τις σημαντικές αλλαγές που θα επέλθουν στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς την Τετάρτη, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες αυτό αναμένεται να γίνει αύριο, κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα