ηλεκτρικός - ΗΣΑΠ
INTIME NEWS/ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Σταματάει από αυτή την ώρα τη λειτουργία του ο ΗΣΑΠ ενόψει του Conference League

Κλείνει η γραμμή 1 του μετρό (ΗΣΑΠ), καθώς σύμφωνα με τον σχεδιασμό της ΕΛ.ΑΣ. μέσω των συρμών τους θα μεταφερθούν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού και της Φιορεντίνα στη Νέα Φιλαδέλφεια για το Conference League.

Για την συγκέντρωση των φιλάθλων έχουν οριστεί δύο σημεία συγκέντρωσης, τα λεγόμενα fan meeting points, ενώ η μετακίνηση θα γίνεται ελεγχόμενα συνοδεία αστυνομικών με συρμούς του ΗΣΑΠ αλλά και λεωφορείων του ΟΣΥ που θα διατεθούν αποκλειστικά γι' αυτό το σκοπό.

Πώς θα γίνει η μετακίνηση

Ειδικότερα, οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού που θα έχουν προμηθευτεί κόκκινα εισιτήρια, θα συγκεντρωθούν στον περιβάλλοντα χώρο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας (Σ.Ε.Φ.) στο Νέο Φάληρο, ο οποίος θα είναι κατάλληλα προσαρμοσμένος (Fan Meeting Point). Η μεταφορά τους θα γίνεται σταδιακά από τις 18:30 το απόγευμα με συρμούς του ΗΣΑΠ χωρίς ενδιάμεσες στάσεις, στο σταθμό Περισσού και στη συνέχεια στο γήπεδο παρουσία αστυνομικών.

Οι φίλαθλοι της Φιορεντίνα, οι οποίοι διαθέτουν τα μπλε εισιτήρια, θα συγκεντρωθούν σε διαφορετικό Fan Meeting Point και συγκεκριμένα στο Ο.Α.Κ.Α., και θα μεταφερθούν υπό αυστηρά μέτρα προστασίας συνοδεία αστυνομικών με λεωφορεία του Ο.Σ.Υ. από και προς το γήπεδο.

Όσοι έχουν λευκά εισιτήρια θα μετακινηθούν από τους σταθμούς Ειρήνη και Θησείο με κατεύθυνση, χωρίς ενδιάμεση στάση, προς Περισσό.

Πρόβλεψη υπάρχει για την εξυπηρέτηση θεατών που χρησιμοποιούν αναπηρικό αμαξίδιο ή έχουν μειωμένη κινητικότητα. Από τη διοργανώτρια αρχή θα διατεθούν μίνι vans που θα τους μεταφέρουν από και προς το σταθμό Περισσό.

Πρέπει να έχουν μαζί τους προσωποποιημένο εισιτήριο και ταυτότητα.

Αξίζει να σημειωθεί πως, οι συρμοί του ΗΣΑΠ χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τη μεταφορά των φιλάθλων και δεν θα υπάρχει δυνατότητα χρήσης από άλλους πολίτες.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

καύσωνας
Καιρός: «Κόλαση» μέχρι την Κυριακή – Στους 43 βαθμούς το θερμόμετρο την Πέμπτη
Στους 43 βαθμούς ο υδράργυρος την Πέμπτη, η θερμοκρασία ανά ημέρα - Η πρόγνωση της ΕΜΥ για τις επόμενες ημέρες
Καιρός: «Κόλαση» μέχρι την Κυριακή – Στους 43 βαθμούς το θερμόμετρο την Πέμπτη